Μάντη Περσάκη: Φωτογραφίζεται για το Shape Νοεμβρίου με τα αγαπημένα της gadgets

Δύο Samsung gadgets που δεν αποχωρίζεται.

Μάντη Περσάκη

Εάν δεν τη γνωρίζεις, να σου τη συστήσω με δυο λόγια. Εκτός από έγκριτη Pilates trainer, είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας αλλά και μητέρα. Είναι μια γυναίκα δυναμική, μια γυναίκα με πείσμα και επιμονή, που βάζει στόχους και τους κατακτά. H Mάντη Περσάκη φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Shape Νοεμβρίου και, μεταξύ άλλων, μάς παρουσίασε τα δύο αγαπημένα της gadgets από τη Samsung. 

65

Η Μάντη Περσάκη με Galaxy Watch5 40mm Silver της Samsung. 

Το Galaxy Watch5 40mm Silver της Samsung προσφέρει μία σειρά δυνατοτήτων που σίγουρα δεν θα μπορούσαν να μην το αναδείξουν στο αγαπημένο Samsung gadget της Μάντης. Με αυτό, μπορεί να δει αναλυτικά την ποιότητα ύπνου της, να πάρει συμβουλές για καλύτερες συνθήκες ύπνου ανάλογα με τα δεδομένα που λαμβάνει το smartwatch, αλλά και να φτιάξει το δικό της πρόγραμμα ύπνου. Παράλληλα, με το συγκεκριμένο gadget μπορεί κανείς να παρακολουθεί τη σύσταση του σώματός του αλλά και τα επίπεδα ευεξίας του, να ακούει την αγαπημένη του μουσική κατά τη διάρκεια της προπόνησης και να βγάζει φωτογραφίες, αλλά και να απαντάει σε κλήσεις και μηνύματα χωρίς να χρησιμοποιεί το smartphone του. Το παραπάνω smartwatch συνδυάζεται ιδανικά με το Samsung Galaxy Z Flip4, δηλαδή το δεύτερο αγαπημένο Samsung gadget της Μάντης.

Samsung

Η Pilates trainer ποζάρει για Shape Νοεμβρίου κρατώντας το Samsung Galaxy Z Flip4.

Το Galaxy Z Flip4 έχει compact μέγεθος και τη δυνατότητα να διπλώνει, ώστε να χωρά στις τσέπες των αθλητικών ρούχων της, ισχυρή μπαταρία (κάτι που σημαίνει ότι δε θα ξεμείνει από μπαταρία στις προπονήσεις της - και γενικότερα), ενώ στη λίστα με τα θετικά στοιχεία του είναι και η ανθεκτικότητα στο νερό, αφού μπορεί να μείνει σε βάθος ενάμιση μέτρου γλυκού νερού για έως και τριάντα λεπτά αλλά και η υψηλής ποιότητας κάμερα, η FlexCam του Galaxy Z Flip4, που είναι ευέλικτη, hands-free και προσφέρει διάφορες οπτικές γωνίες για να αποτυπώσει τις φωτογραφίες της. Ένα gadget κατάλληλο για ένα άτομο με δραστήρια καθημερινότητα όπως η Μάντη, ενώ μπορεί να γίνει και το δικό σου workout buddy, αν αγαπάς τη γυμναστική και τις δραστηριότητες. 

Μεταξύ άλλων, η Μάντη Περσάκη μίλησε για τους στόχους και την υλοποίησή τους, αναφέροντας: "Είμαι τόσο προσηλωμένη γενικότερα στον στόχο από μικρό παιδί λόγω πρωταθλητισμού, που δεν αποτελώ σε καμία περίπτωση τον μέσο όρο σε αυτό το ζήτημα. Είμαι σίγουρη ότι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό αντιλαμβάνονται αυτό που περιγράφω. Πάντα πίστευα ότι δεν υπάρχει κάτι που θα θελήσει κάποιος με πάθος και προσπάθεια και δε θα το πετύχει. Υπάρχουν άπειρα έμπρακτα παραδείγματα γι’ αυτό, με μεγαλύτερο όλων τους ασκούμενούς μου, που παλεύουν για τη διατήρηση της καλής υγείας τους κάτω από αντικειμενικά ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. Και, παρ’ όλα αυτά, καταφέρνουν να κάνουν τη ζωή τους πιο λειτουργική απ’ ό,τι θα ήταν αν δεν επένδυαν τόσο κόπο και προσπάθειες. Η δύναμη ξεκινά πάντα από το πνεύμα. Και ιδιαίτερη ωριμότητα θέλει, όμως, η διαχείριση της αποτυχίας επίτευξης στόχου και το τι θα κάνει κανείς με όσα μαθαίνει από αυτήν. Η ουσία κρύβεται πίσω από το να εστιάζεις στο να μην επαναλαμβάνεις ποτέ το ίδιο λάθος δύο φορές. Αυτό φέρνει και την εξέλιξη, αυτό φέρνει και την εμπειρία στην επίτευξη ολοένα και περισσότερων στόχων".

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i