Editorial: ShapeCelebrates200 - και συνεχίζουμε!

Και ναι, φτάσαμε αισίως στα 200 τεύχη του περιοδικού Shape. Θα το βρεις στα περίπτερα με εορταστικό περιεχόμενο, με μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Ελένης Πετρουλάκη και με καταπληκτικό δώρο!

εορτασμός γιορτή πρωτοχρονιά γιορτές istock

Το πρώτο τεύχος του Shape κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του (μακρινού) 2006. Σήμερα, περίπου 16 χρόνια μετά, έχουν αλλάξει πολλά. Αυτό που με κάνει υπερήφανη που είμαι μέλος της συγκεκριμένης ομάδας είναι ότι δεν έχουν αλλάξει τόσo πολλά, που, ξεφυλλίζοντας παλιότερα τεύχη, να αναφωνώ με φρίκη: "Ωχ! Τι γράφαμε εδώ; Δεν ισχύει!". Για την ακρίβεια, έχω το εντελώς αντίθετο συναίσθημα της φρίκης – απλά δεν μπορώ να σκεφτώ πώς ονομάζεται! Ξεφυλλίζοντας παλιότερα τεύχη, αναφωνώ με χαρά: "Μα, τελικά, ήμασταν trend setters προτού καν εφευρεθεί ο όρος!".

Γιατί πολλά απ’ όσα έχουμε γράψει/συμβουλεύσει κατά καιρούς στο Shape εξακολουθούν και σήμερα να "στέκουν" επιστημονικά. Κι αυτό είναι μεγάλη δουλειά. 

Πού αλλού θα σταθώ; Στην Ελένη Πετρουλάκη, που φωτογραφήθηκε –δικαίως– για το εορταστικό μας εξώφυλλο (διάβασε τη συζήτησή μας στη σελ. 24 του τεύχους Δεκεμβρίου) και την ευχαριστώ! Αλλά η Ελένη δεν είναι η μόνη Ελληνίδα που έχει γίνει cover girl του Shape όλα αυτά τα χρόνια και παραμένει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Οι γυναίκες που υπήρξαν στο εξώφυλλο του περιοδικού και εξακολουθούν να είναι σήμερα hot topic είναι πολλές, τόσες, που δε θα προσπαθήσω να τις απαριθμήσω γιατί μπορεί να ξεχάσω και να αδικήσω κάποιες. Τις ευχαριστούμε όλες πολύ!

Αντί για ευχή για τα 200 τεύχη του Shape, θα ήθελα να πω από εδώ ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλη την ομάδα που μαζί δουλεύουμε κάθε μήνα το τεύχος με όλη μας την αγάπη και το πάθος για τη δουλειά μας. Νάνσυ Βλοντάκη, Νίκο Κουρή, Κωνσταντίνα Μερκούρη, Λήδα Κοτταροπούλου, Σοφία Κωστάρα, Αμαλία Δούκα, Ιφιγένεια Ηλιάδη, Σοφία Ιωάννου, Σίσσυ Σουβατζόγλου, Χρύσα Λαγονίκα, Γωγώ Γεωργοπούλου, Δήμητρα Πανταζή, Βασίλη Μαντά, χωρίς εσάς τίποτε δε θα ήταν ίδιο. 

Ααα, και καλά Χριστούγεννα, βρε παιδιά! Με χαρά, ηρεμία, αγάπη και ευτυχία στη ζωή μας. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i