Editorial: Οι γυναίκες του αύριο

Αν κάπου πιστεύω δυνατά, είναι στη νέα γενιά και σε όλα όσα υπόσχεται. Στις γυναίκες που θα μας διαδεχτούν αφιερώνω το editorial του τεύχους Μαρτίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Πιστεύω πολύ στη νέα γενιά. Ίσως επειδή τα παιδιά μου ανήκουν σε αυτήν και μέσα από τον κύκλο των φίλων και των συμφοιτητών τους παίρνω αμέτρητες ευκαιρίες για να θαυμάζω και να βλέπω με καμάρι αυτούς τους νέους ανθρώπους που εξελίσσονται, θέτουν στόχους, ξεκινούν επαγγέλματα που εμείς οι μεγαλύτεροι δεν πολυκαταλαβαίνουμε το αντικείμενό τους, υποστηρίζουν τον εαυτό τους και τα θέλω τους, ονειρεύονται και διεκδικούν τη θέση τους στον κόσμο. 

Νέοι άνθρωποι που διαμορφώνουν έναν νέο και καλύτερο κόσμο, με ελπίδα, σεβασμό και ισότητα. 

Από τη νέα αυτή γενιά προκύπτουν οι γυναίκες του αύριο. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερες από εμάς, γιατί έτσι πρέπει να γίνεται – κάθε γενιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Ζήτησα για αυτό το τεύχος από επτά νέες γυναίκες στο ξεκίνημα της ζωής τους να μοιραστούν μαζί μας τις σκέψεις και το όραμά τους για τον κόσμο όπου θα ζήσουν τα επόμενα χρόνια. 

Βασιλική, Ζωή, Σωτηρία, Μαβίνα, Ευδοξία, Ιφιγένεια, Σόφη, σας ευχαριστώ πολύ που ανταποκριθήκατε και υπόσχομαι ότι από την πλευρά μου θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ για να σας παραδώσω έναν καλύτερο κόσμο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i