Αυτά είναι τα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τις πασχαλινές σου εμφανίσεις

Τα κομμάτια από τη συλλογή της Pink Woman που επέλεξα για τις εμφανίσεις μου αυτό το Πάσχα

pink Courtesy of Pink Woman

Το Πάσχα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το highlight της άνοιξης, με πολλές από εμάς να οργανώνουμε την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορούν τόσο τις εξορμήσεις και τις εξόδους μας όσο και τα outfits. Τα σύνολα τα οποία θα φορέσουμε στις πασχαλινές μας εξορμήσεις είναι σημαντικό να μας κάνουν να νιώθουμε ακριβώς όπως θέλουμε, ανέμελες και ξέγνοιαστες δηλαδή σε απόλυτα ανοιξιάτικο mood.

Έτσι ακριβώς θέλω να αισθάνομαι στις διακοπές μου το Πάσχα και γι’ αυτό αποφάσισα πως έχει έρθει η ώρα για ανανέωση της γκαρνταρόμπας μου έτσι ώστε να είμαι έτοιμη εκείνες τις ημέρες χωρίς να πρέπει να αποφασίζω τελευταία στιγμή τι θα φορέσω. Για τις αγορές μου για τις ημέρες του Πάσχα στράφηκα στην Pink Woman και τη νέα της ανοιξιάτικη συλλογή όπου και βρήκα όσα ακριβώς χρειάζομαι.

Τα κομμάτια στα οποία επέλεξα να επενδύσω αποζητούσα να συνδυάζονται μεταξύ τους δίνοντας μου έτσι τη δυνατότητα να δημιουργήσω περισσότερα ανοιξιάτικα σύνολα για τις γιορτές αλλά και για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μου μετά το τέλος τους. Μία από τις πρώτες μου πασχαλινές αγορές ήταν το κοστούμι σε έντονη κόκκινη απόχρωση που αποτελείται από ψηλόμεσο straight leg παντελόνι και σακάκι του οποίου τα μανίκια κλείνουν με μεταλλικό κουμπί σε περίπτωση που ταιριάζει περισσότερο στο look μου ή σε περίπτωση που η θερμοκρασία ανέβει. Το συγκεκριμένο color blast κοστούμι μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με ένα crop top σε neutral απόχρωση όπως και με ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισο, εγώ το συνδυάζω με το μπεζ crop πουκάμισο με μακριά μανίκια και δέσιμο με κόμπο για ένα stylish look.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i