Ιφιγένεια Μπάκα: "Από μία μητέρα δεν θα ακούσεις ποτέ τη φράση ‘έκανα ό,τι μπορούσα’ γιατί μια μητέρα θα κάνει τα πάντα!"

μπακα

Οι μαμάδες γιορτάζουν κάθε μέρα αλλά στη Γιορτή της Μητέρας λίγο παραπάνω! Η Γιορτή της Μητέρας – που φέτος είναι στις 14 Μαίου- γιορτάζεται σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως και τιμά τις μαμάδες και την προσφορά τους στις οικογένειές τους και στην κοινωνία, αφού παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της νέας γενιάς.

Στο TheMamagers.gr ζητήσαμε από αγαπημένες μας μαμάδες να μας πουν τι σημαίνει μητρότητα για εκείνες. Μαμάδες που θαυμάζουμε, που μας εμπνέουν με τις αναρτήσεις τους στα social media, μας κάνουν να γελάμε, να προβληματιζόμαστε, να βρίσκουμε στήριξη σε κοινά προβλήματα της καθημερινότητας ως μαμάδες, ως μπαμπάδες, ως κόρες, ως γιοι.

Ιφιγένεια Μπάκα

Η Ιφιγένεια Μπάκα είναι μαμά δύο παιδιών και μέσα από το προφίλ της στα social media– εκτός από το πιο γλυκό χαμόγελο- μας χαρίζει τις συμβουλές της για ασκήσεις (είναι ειδική στο Prenatal Training αλλά και στις ασκήσεις για όσες έχουν διάσταση κοιλιακών),  υγιεινή διατροφή αλλά και τη ρουτίνα με τα μωράκια μας.

Διδάσκει πιλάτες από το 2016, ενώ παράλληλα παρακολουθεί Φυσιοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Είναι πιστοποιημένη από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Ειδικής Θεραπευτής Καρκίνου, το οποίο της επιτρέπει να διεξάγει ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα για ασθενείς που βρίσκονται είτε στη φάση θεραπείας είτε σε θεραπεία αποκατάστασης.

Δείτε περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i