Οι στιλιστικές επιλογές της Μαρία Παπαγεωργίου μας εμπνέουν για διαχρονικά κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις

Πώς θα απογειώσεις σύγχρονα prep style looks φέτος το καλοκαίρι με κομμάτια από τη συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 23’ της Tommy Hilfiger.

μαρια

H συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 23’ της Tommy Hilfiger με τίτλο "Classics Reborn" φέρνει ξανά στο προσκήνιο all time classic κομμάτια με μία σύγχρονη ματιά. To δημοφιλές fashion brand που είναι συνώνυμο του σύγχρονου american style, προσφέρει μία μοντέρνα εκδοχή σε κομμάτια που θα έχουν για πάντα μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου. Ειδικά για το καλοκαίρι, δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός λίστας summer staples όπως τα αέρινα, άνετα και δροσερά φορέματα, οι μαρινιέρες, τα tank tops, τα denim κομμάτια, ιδίως οι denim φούστες που τη φετινή σεζόν είναι must - have, οι κομψές παντελόνες, οι εσπαντρίγιες και φυσικά, τα μαγιό. Η συλλογή της Tommy Hilifger "Classics Reborn" επανεφευρίσκει τα all – time favorite prep styles και προτείνει τα πιο ενημερωμένα και διαχρονικά looks για κάθε στιγμή του φετινού καλοκαιριού.

Τα Tommy Hilfiger outfits της Μαρίας Παπαγεωργίου είναι η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι

Η Μαρία Παπαγεωργίου (@mariapapagewrgiou) είναι ένα κορίτσι του σήμερα, το στιλ της αντανακλά ακριβώς αυτή τη διάθεση της εποχής για κομψότητα χωρίς συμβιβασμούς με επιλογές που άλλοτε έχουν bold διάθεση και άλλοτε μίνιμαλ και διαχρονική. Η φρεσκάδα, η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση που αποπνέει η digital influencer ταιριάζουν απόλυτα με το πνεύμα δυναμικής ανανέωσης που φέρνει η συλλογή "Classics Reborn" της Tommy Hilfiger.

Η Μαρία Παπαγεωργίου αναλαμβάνει να σου προτείνει τα πιο ενημερωμένα looks του καλοκαιριού με κομμάτια της Tommy Hilfiger που θα φορέσεις τώρα και θα συνεχίσεις να φοράς για πάντα.

Look #1 Shirtdress: το must- have φόρεμα του καλοκαιριού

Αν υπάρχει ένα φόρεμα που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου για το καλοκαίρι αυτό είναι το shirtdress. Ένα δροσερό και αέρινο φόρεμα - πουκαμίσα από οργανικό ύφασμα και με ρίγες που παραπέμπουν στο nautical style των Δυτικών Ακτών της Αμερικής, είναι το πρώτο κομμάτι που δοκίμασε από τη συλλογή Tommy Hilfiger η Μαρία Παπαγεωργίου (θα το βρεις εδώ). Το συνδύασε μ' ένα ζευγάρι δετές εσπαντρίγιες με το χαρακτηριστικό ΤΗ Monogram (θα τις βρεις εδώ) και δημιούργησε ένα απόλυτα καλοκαιρινό look που η διαχρονική κομψότητα επαναπροσδιορίζεται με μία φρέσκια ματιά.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i