Η Βίκος στήριξε για 2η χρονιά τον φιλανθρωπικό αγώνα Open Door Run

Η εταιρεία παρευρέθηκε στους αγώνες δρόμου Open Door Run και Olympic Health Run, δίνοντας ένα δυνατό μήνυμα συμπερίληψης.

βικος

Η Βίκος Α.Ε. βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, στηρίζοντας πρωτοβουλίες που προωθούν το ευ αγωνίζεσθαι και στοχεύουν στην ανάδειξη των πραγματικών νικητών της ζωής σε κάθε επίπεδο.

Κρατώντας την "Πόρτα Ανοιχτή" σε άτομα με αναπηρία

Η εταιρεία Βίκος στήριξε για ακόμα 2η χρονιά τον φιλανθρωπικό αγώνα Open Door Run, ο οποίος διοργανώνεται από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης, καθώς οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να αγωνισθούν στο πλευρό ατόμων με εγκεφαλική παράλυση.

"Τρέχουμε ενάντια στον παιδικό καρκίνο - Δώστε Πίστη στον αγώνα των Παιδιών για Ζωή"

Στις 23 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία Βίκος έδωσε ακόμα ένα δυναμικό "παρών" συμμετέχοντας στο 3ο Olympic Health Run, με στόχο να στηρίξει τον συμβολικό φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση της Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, "Η Πίστη".

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας της Βίκος Α.Ε., με τον τίτλο "Ο Β-οίκος της ζωής μας", μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα water.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i