Η Δώρα Κατσικογιάννη αποκαλύπτει το έξυπνο styling tip που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σου

Η Δώρα Κατσικογιάννη αποκαλύπτει ποια gadgets πρόκειται να γίνουν οι νέοι σου best friends.

Katsikogianni

Το πρόγραμμα είναι λίγο ή πολύ γνωστό σε κάθε καθεμία από εμάς. Ξεκινάς την ημέρα σου νωρίς το πρωί με υποχρεώσεις, συνεχίζεις εάν έχεις χρόνο με μία χαλαρή βόλτα, πηγαίνεις προπόνηση κι στο τέλος της ημέρας απολαμβάνεις μία βραδινή έξοδο με τις φίλες σου. Πλέον, η σύγχρονη γυναίκα χρειάζεται να ανταποκριθεί καθημερινά σε πολλές υποχρεώσεις και dress codes. Αυτό που χρειάζεται είναι κάποια έξυπνη και fashion forward βοήθεια που αφενός θα κάνει τη ζωή της πιο εύκολη και το στιλ της πιο εξελιγμένο.

Τη λύση σε αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα μάς έδωσε η Δώρα Κατσικογιάννη, η οποία μοιράστηκε αποκλειστικά με το missbloom.gr το αγαπημένο της στιλιστικό hack για να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και πρακτική. Αυτή λοιπόν η βοήθεια έρχεται μέσα από το HUAWEI WATCH GT4 και είναι η νέα προσθήκη της εταιρίας στη σειρά με τα smartwatches, που χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική, τεχνολογικές καινοτομίες και λειτουργίες που αφορούν την υγεία και τη φυσική κατάσταση.

Πώς μπορεί λοιπόν ένα smartwatch να βελτιώσει τη ζωή και να αναβαθμίσει το στιλ σου;

Στη χαλαρή βόλτα στην πόλη

Μία από τις στιλιστικές συμβουλές που προτείνουν οι fashion experts για να αναβαθμίσεις ακόμα και το πιο απλό σύνολο είναι να προσθέτεις ένα αξεσουάρ. Εμείς όμως, προτείνουμε να προσθέσεις ένα smartwatch που μοιάζει με κόσμημα και πρόκειται να είναι το λαμπερό final touch που θα κάνει κάθε casual chic σύνολο ακόμα πιο ξεχωριστό.

Πιο συγκεκριμένα, η Δώρα Κατσικογιάννη δημιούργησε ένα άνετο φθινοπωρινό σύνολο με λευκό top με τζιν παντελόνι και δερμάτινο τζάκετ, και ως αξεσουάρ επέλεξε το νέο Smartwatch HUAWEI WATCH GT4 με το χρυσό μπρασελέ. Τα νέα "έξυπνα" ρολόγια από τη Fashion Forward συλλογή της Huawei έχει καντράν 41mm με το κομψό design του να μοιάζει με μενταγιόν. Κάπως έτσι, θα κάνεις upgrade στο σύνολό σου, ενώ ταυτόχρονα θα μπορείς να παρακολουθείς συνεχώς πληροφορίες για την υγεία σου μέσα από το smartwatch σου.

Εάν θέλεις να ακούς συνεχώς την αγαπημένη σου μουσική, ενώ παράλληλα έχεις ελευθερία κινήσεων, τα νέα FreeBuds Pro 3 της Huawei είναι επίσης ένα gadget που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Χρησιμοποιώντας τα, θα απολαμβάνεις στο έπακρο τις αγαπημένες σου μελωδίες, ενώ θα μπορείς εύκολα να απαντάς σε κάθε κλήση. Το Pure Voice 2.01 κρατάει μακριά τον δυνατό θόρυβο και την βουή του πλήθους, ώστε να μιλάς με άνεση με τους αγαπημένους σου.

Τα FreeBuds Pro 3 της Huawei συνδέονται εύκολα με τα νέα smartwatches της σειράς WATCH GT 4 και όχι μόνο. Είναι απόλυτα συμβατά τόσο με iOs συσκευές, όσο και με Android. Συνεπώς μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου με το ρολόι και τα ακουστικά σου και να απαντάς τις κλήσεις σου μέσω αυτών.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i