Special Olympics Hellas | Ο αθλητισμός μάς ενώνει όλους, χωρίς διακρίσεις, χωρίς ταμπέλες

Εκδήλωση των Special Olympics Hellas για την κοινωνική ένταξη των ατόμων με νοητική αναπηρία μέσω του αθλητισμού

Special Olympics Hellas

Το πολύτιμο έργο και την αποστολή των Special Olympics Hellas θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά, στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Οργανισμός, με θέμα "Η ένταξη ατόμων με νοητική αναπηρία στην κοινωνία μέσω του αθλητισμού - Η σημασία του εθελοντισμού μέσα από το έργο των Special Olympics Hellas", στις 17 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 12.00, στο αμφιθέατρο της Ατράκτου, Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος.

Special Olympics Hellas

Η εξέλιξη καθώς και η ένταξη των ατόμων με νοητική αναπηρία στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από τη χαρά του αθλητισµού, αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο των Special Olympics Hellas. Ο οργανισμός ιδρύθηκε το 1988 και αποτελεί το Εθνικό Πρόγραμμα των Special Olympics International προσφέροντας εντελώς δωρεάν, δυνατότητες άθλησης και συμμετοχής σε αγώνες και αθλητικά προγράμματα, σε 6 εκατομμύρια άτομα με νοητική αναπηρία, σε πάνω από 190 χώρες.

Special Olympics Hellas

Πολύτιμη, στο έργο του Οργανισμού, έχει αποδειχθεί η συνεισφορά και η αφοσίωση των χιλιάδων εθελοντών, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στα άτομα με νοητική αναπηρία καθώς και για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος σεβασμού και αποδοχής της διαφορετικότητας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου "Ενισχύοντας τις Στρατηγικές Οργανωσιακές Δράσεις των Special Olympics Hellas”, στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund με φορέα υλοποίησης τα Special Olympics Hellas και διαχειριστή επιχορήγησης για την Ελλάδα από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i