SHAPE ΑΠΡΙΛΙΟΥ | Κυκλοφορεί με Cover Girl την Τατιάνα Γκούσιν, πρωταθλήτρια στο άλμα εις ύψος

Μαζί με το Shape Απριλίου, δώρο η best seller κρέμα αδυνατίσματος της Μastic Spa!

SHAPE ΜΑΙΟΥ

Το νέο τεύχος του αγαπημένου σου περιοδικού κυκλοφορεί στα περίπτερα από την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 με εξώφυλλο την πρωταθλήτρια στο ύψος, 7η στον κόσμο, Τατιάνα Γκούσιν! Στο SHAPE Απριλίου θα βρεις χρήσιμα tips και θέματα από τους επιστημονικούς μας συνεργάτες, πολλές ιδέες για διατροφή και άσκηση αλλά και ένα μοναδικό δώρο: την best seller κρέμα αδυνατίσματος της Μastic Spa!

SHAPE 216 MAY 2024

 

CΙΤIUS, ALTIUS, FORTIUS: Η Τατιάνα Γκούσιν, λίγο πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, φωτογραφίζεται για πρώτη φορά για εξώφυλλο περιοδικού και μιλάει για τις σημαντικές στιγμές της, τις αξίες και τις ευαισθησίες της.  

ΠΡΟΣΩΠΟ: Η πρωταθλήτρια παρατριάθλου Αντιγόνη Χαρίεσσα Βασιλοπούλου μιλάει για την οπτική αναπηρία, τη δράση της για ένα βιώσιμο μέλλον και το μεγάλο της όνειρο να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΕΑΤ RIGHT: Θέλεις να χάσεις περιττό βάρος και να αποκτήσεις σούπερ λάμψη στο πρόσωπο; Ακολούθησε τις συμβουλές της Νάσιας Πασχαλέρη, διαιτολόγου-γεροντολόγου, και την Glow Skin Diet, το διατροφικό πλάνο 2 εβδομάδων.

SNACK ATTACK: Για να μην παραγγέλνεις απ' έξω, μάθε πώς θα οργανώνεις σωστά το ταπεράκι του γραφείου. Η κλινική διαιτολόγος μας Βαλεντίνη Ρίζου σού δίνει πολλές και νόστιμες ιδέες!

SAVE YOUR ANIMA(LS): Εάν έχεις υιοθετήσει ένα αδεσποτάκι, ξέρεις πόσα πολλά είναι τα οφέλη της φροντίδας του για την ψυχική και σωματική σου υγεία. Εάν όχι, διάβασε το θέμα στη σελίδα 74, που γράφτηκε με αφορμή την 4η Απριλίου, την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων. 

PING PONG: Η Κόνι Παρίδη, πρωταθλήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης, μας δίνει όλες τις αφορμές για να αγαπήσουμε το άθλημα που την ανέδειξε στην κορυφή.   

BEAUTY: Πώς θα προετοιμάσεις την επιδερμίδα του σώματός σου για τις αέρινες ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου; Η beauty editor Λήδα Κοτταροπούλου έχει την απάντηση!

SHAPE 216 ΔΩΡΟ
  


ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ SHAPE ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΔΩΡΟ:

Η LIPOSVELTE CREAM, H BEST SELLER ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ MASTIC SPA,

ME ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ,

ΓΙΑ ΕΩΣ -47% ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΚΑΙ ΕΩΣ -3 ΕΚ. ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ!

ΝΕΟ SHAPE ΑΠΡΙΛΙΟΥ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i