Πώς οι Γαλλίδες είναι πάντα chic ό,τι κι αν φορέσουν;

Ποιο είναι το "μυστικό" που κρατάνε οι Γαλλίδες σε ό,τι αφορά το στιλ τους.

fashion istock

Όσες συμβουλές κι αν διαβάσουμε, όσα moodboard κι αν φτιάξουμε, νιώθουμε πως ποτέ δεν θα φτάσουμε το επίπεδο κομψότητας που έχουν οι Γαλλίδες. Μοιάζει λες και από την αρχή του κόσμου, οι Γαλλίδες γνώριζαν πάντα πώς να βρίσκονται μπροστά σε θέματα μόδας, κάτι που γίνεται κατανοητό από το γεγονός ότι οι μεγαλύτεροι και παλαιότεροι οίκοι έχουν καταγωγή από την Πόλη του Φωτός. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι όλοι συμφωνούμε πως οι Γαλλίδες έχουν αυτό απροσδιόριστο "je ne sais quoi” που τις κάνει να είναι πάντα κομψές και chic.

Μήπως, λοιπόν, αντί να προσπαθούμε να μιμηθούμε το στιλιστικό αποτέλεσμα που βλέπουμε, να προτιμήσουμε να ακολουθήσουμε τα βήματά τους για να φτάσουμε σε αυτό;

Γιατί οι Γαλλίδες παραμένουν πάντα chic;

Όσο κι αν θα θέλαμε να έχουμε βρει εκείνο το στοιχείο που μπορείς εύκολα να ενσωματώσεις στο στιλ σου για να λάβεις λίγη από την κομψότητα των Γαλλίδων, η αλήθεια είναι πως η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή. Ο λόγος που οι Γαλλίδες έχουν πάντα αυτό το κάτι είτε φοράνε ένα επίσημο ένδυμα ή casual outfit για να πάνε στην αγορά, είναι ότι στην ουσία δεν ακολουθούν κάποιο συγκεκριμένο κανόνα.

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i