Το πανίσχυρο συστατικό για πιο απαλή και λεία επιδερμίδα

Αυτό το σέρουμ προσώπου της CeraVe θα γίνει ο πολύτιμος σύμμαχός σου κατά της ξηρότητας.

skin iStock

Η αφυδατωμένη και η ξηρή επιδερμίδα είναι δύο χαρακτηρισμοί συγχέονται συχνά μεταξύ τους, όμως στην πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετικοί: Το αφυδατωμένο δέρμα στερείται νερού, ενώ το ξηρό δέρμα χαρακτηρίζεται από ανεπάρκεια φυσικών ελαίων (το λεγόμενο "σμήγμα", το οποίο παράγεται φυσικά από τον οργανισμό μας). Επιπλέον, το ξηρό δέρμα είναι τύπος δέρματος, ενώ η αφυδάτωση είναι μια κατάσταση. Η αφυδάτωση οφείλεται σε μείωση των επιπέδων νερού στο δέρμα, κάτι που κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται λιγότερο ελαστική. Εφόσον λοιπόν το πρόβλημα είναι η έλλειψη νερού, αφυδάτωση μπορεί να παρουσιάσουν ακόμα και οι λιπαροί τύποι δέρματος.

Σε αυτό το σημείο μπαίνει η περιποίηση και ο πολύ σημαντικός ρόλος της για την υγεία της επιδερμίδας μας. Συγκεκριμένα, η φροντίδα του προσώπου με προϊόντα που περιέχουν υαλουρονικό οξύ είναι must, αφού πρόκειται για ένα πανίσχυρο ενυδατικό συστατικό που υπάρχει από τη φύση του στο δέρμα. Ωστόσο, τα επίπεδά του μειώνονται με την ηλικία. Ως εκ τούτου, το δέρμα μπορεί να ωφεληθεί από την τοπική εφαρμογή υαλουρονικού oξέος, η οποία θα βοηθήσει στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης. Το υαλουρονικό οξύ έχει την εντυπωσιακή ικανότητα να λειτουργεί σαν σφουγγάρι, συγκρατώντας τεράστιες ποσότητες νερού στην επιδερμίδα. 

Το Hydrating Hyaluronic Acid Serum της CeraVe, περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό με ενυδατική δράση: υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση του δέρματος και 3 απαραίτητα ceramides –πανομοιότυπα με εκείνα που υπάρχουν εκ φύσεως στο δέρμα– που όχι μόνο ενισχύουν την ενυδατική δράση του υαλουρονικού οξέος αλλά επίσης βοηθούν στην επανόρθωση και προστασία του επιδερμιδικού φραγμού προλαμβάνοντας την απώλεια ενυδάτωσης. Παρ’ όλο που πολλά προϊόντα περιποίησης περιέχουν υαλουρονικό οξύ, οι συνθέσεις της CeraVe είναι οι μόνες που το συνδυάζουν με ceramides και με την τεχνολογία MVE, για ενισχυμένη συνολική αποτελεσματικότητα και βέλτιστη αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού.

cerave

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i