To "οσκαρικό" μανικιούρ που θα κάνουμε κι εμείς ανελλιπώς την άνοιξη

Η φετινή απονομή των Oscars αποτέλεσε μια αστείρευτη beauty έμπνευση γενικότερα - και στο μανικιούρ ειδικότερα.

Emma Stone Splash News / Ideal Image

Αν κάτι μάς έμεινε από την 96η τελετή απονομή των Oscars που ελαβε χώρα πριν λίγες ώρες στο Λος Άντζελες, είναι ότι μια γυναίκα δεν χρειάζεται υπερβολές και φανφάρες σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ και τα μαλλιά της ώστε να αναδειχθεί η ομορφιά της. Και μια ματιά να ρίξεις στα beauty looks των stars, θα διαπιστώσεις του λόγου το αληθές. Φυσικά, το μανικιούρ δεν γινόταν να αποτελεί εξαίρεση, που ήταν σε απόλυτη αρμονία με τα φυσικά makeup looks που θαυμάσαμε στο red carpet. 

Oscars 2024 | Τα κομψά beauty looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Οι περισσότερες celebrities επέλεξαν το natural look τόσο για το μακιγιάζ όσο και για τα νύχια τους, με αποτέλεσμα το no manicure look (κατ' αντιστοιχία με το "no makeup look") να επικρατεί στο κόκκινο χαλί.  Η Emma Stone, που κέρδισε το δεύτερο Oscar της καριέρας της για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία "Poor Things", είναι το πιο ενδεικτικό παράδειγμα: τα νύχια της είχαν μια απαλή, σχεδόν διάφανη ροζ απόχρωση, εμπνευσμένη από τον ψυχρό υποτόνο της επιδερμίδας της Bella Baxter που υποδύεται στην ταινία.

Σε πολύ παρόμοιους τόνους κινήθηκαν οι Sandra Hüller και Zendaya, με τα σχεδόν άβαφα νύχια τους να συμπληρώνουν τις εκθαμβωτικές τουαλέτες τους, ενώ και το μανικιούρ της Hailee Steinfeld ήταν εντυπωσιακότατο, όντας απ' τη μία φυσικό, με μια subtle λάμψη χάρη στα metallic flakes που τοποθετήθηκαν στη διάφανη βάση της.

Κάτι μας λέει ότι αυτή η φυσική όψη στα νύχια, με τα απαλά, σχεδόν διάφανα χρώματα και τη διακριτική λάμψη για ένα πιο glam αποτέλεσμα, θα γίνει τάση που θα υιοθετήσουμε όλες μας την άνοιξη - και θα είναι απόλυτα "οσκαρική".

Δες παρακάτω τα μανικιούρ που ξεχωρίσαμε:

Emma Stone

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emi Kudo (@nailsbyemikudo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emi Kudo (@nailsbyemikudo)

Hailee Steinfeld

Zendaya

Sandra Hüller

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JO BAKER (@missjobaker)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i