Cowgirl trend: Η τάση που έχει κατακλύσει το TikTok και πώς να την ενσωματώσεις στο στιλ σου

Το αμφιλεγόμενο trend που άλλοι λατρεύουν κι άλλοι δεν θέλουν να βλέπουν μπροστά τους.

Cowgirl istock

Αν θα συγκρίναμε την αρχή του 2024 με εκείνη του 2023, θα καταλήγαμε στο συμπέρασμα πως η φετινή χρονιά εμφανίζεται περισσότερο μετριοπαθής σε ό,τι αφορά την ανάδειξη νέων fashion trends.

Όσο κι αν οι οίκοι μόδας ήδη έχουν κάνει τις προβλέψεις τους, συνεχίζοντας κάποια από τις περσινές τάσεις, δεν μπορούμε να πούμε πως προς το παρόν εντοπίζουμε τον καταιγισμό που συνέβη πριν από κάποιους μήνες.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπήρξαν τάσεις που δεν κατέκλυσαν το TikTok. Μία από αυτές μοιάζει να κερδίζει μέρα με τη μέρα έδαφος και περισσότερους fashion lovers. Ο λόγος για την cowgirl τάση που δεν έχει περάσει απαρατήρητη – το αντίθετο μάλιστα.

Λίγο το TikTok, λίγο η Beyonce με το country άλμπουμ της, λίγο το Yellowstone, όλα από λίγο συντέλεσαν στη δημιουργία ενδιαφέροντος για τα looks που φυσιολογικά θα βλέπαμε σε κάποιο ράντσο.

Όσο κι αν σε αρκετά μέρη της Αμερικής (και όχι μόνο) τα cowboy και cowgirls δεν αποτελούν απλά τάση, αλλά τρόπο ζωής, στα δικά μας μάτια είναι μια στιλιστική πρόταση.

Ωστόσο, αυτό που οφείλουμε να παρατηρήσουμε είναι πως η γραμμή ανάμεσα σε κομψό look και στολή είναι μικρή, συνεπώς προκειμένου το στιλ σου να έχει στοιχεία της τάσης αλλά να μην ξεφύγει, οφείλεις να κάνεις mix ‘n’ match με τα ήδη υπάρχοντα ρούχα σου.

Πώς θα ενσωματώσεις το Cowgirl trend στο στιλ σου

1. Cowgirl καπέλο

Όσο κι αν στην Ελλάδα τα statement καπέλα αποφεύγονται, αυτό δεν σημαίνει πως την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού, δεν μπορείς να προσθέσεις στο look σου ένα cowgirl hat. Ένα απλό t-shirt και ένα τζιν θα φέρουν ισορροπία στο στιλ σου, χωρίς το τελικό αποτέλεσμα να τραβάει τα βλέμματα για τις λάθος εντυπώσεις.

2. Cowgirl μπότες

Οι καουμπόικες μπότες ήταν και την περσινή ανοιξιάτικη σεζόν στα trends και αυτό διότι αρκετοί σχεδιαστές τις παρουσίασαν στις συλλογές τους. Οι εν λόγω μπότες θα ταιριάξουν φανταστικά με ένα maxi, λινό φόρεμα ή μία gypsy φούστα.

3. Κρόσσια

Τα είδαμε στις παρέλες των μεγάλων οίκων και σίγουρα θέλουμε να τα εντάξουμε στη δική μας γκαρνταρόμπα. Η τάση με τα κρόσσια θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 είτε θες να ενσωματώσεις στο στιλ σου το cowgirl trend είτε όχι. Προτίμησε jacket ή παντελόνι με κρόσσια που θα απογειώσουν το στιλ σου.

4. Ζώνες με αγκράφα

Οι δερμάτινες ζώνες με statement αγκράφα ανήκουν στα sine qua non των cowgirl looks, χαρίζοντας fashion points στο τελικό αποτέλεσμα.

Πάρε έμπνευση για τα cowgirl looks σου στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i