6 αλήθειες για τη γονεϊκότητα που κάθε γονιός θα έπρεπε να σκέφτεται κάθε μέρα

Bρήκαμε 6 αλήθειες για το τι σημαίνει να είναι γονιός που θα θέλαμε να τις σκεφτόμαστε κάθε μέρα, πριν ξεκινήσει το… χάος.

γονείς istock

Τι σημαίνει να είσαι γονιός; Πώς θα εξηγούσαν οι γονείς σε κάποιον που δεν έχει αποκτήσει παιδιά πώς νιώθουν; Πώς να περιγράψεις σε μια πρόταση τόσα πολλά συναισθήματα, τόσες έντονες στιγμές, τόσες δυσκολίες αλλά και τόσα θαύματα που σου συμβαίνουν καθημερινά.

Bρήκαμε 6 αλήθειες για το τι σημαίνει να είναι γονιός που θα θέλαμε να τις σκεφτόμαστε κάθε μέρα, πριν ξεκινήσει το… χάος, έτσι για να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε και να παίρνουμε δύναμη για όσα έρθουν.

1. "Η δουλειά του γονιού είναι να είναι η ασφάλεια του παιδιού κάθε στιγμή. Όλος ο κόσμος μπορεί να τους πει ότι δεν είναι αρκετά καλοί. Αλλά πάντα θα ξέρουν ότι είναι πάντα αρκετοί στο σπίτι τους”. -J.Milburn

2. "Πολλοί πιστεύουν ότι γονιός σημαίνει να ελέγχεις τη συμπεριφορά του παιδιού σου και να το εκπαιδεύεις πώς να φέρεται σαν ενήλικας. Εγώ πιστεύω ότι γονιός σημαίνει να ελέγχεις τη δική σου συμπεριφορά και να φέρεσαι ο ίδιος ως ενήλικας”. L.R.Knost

H συνέχεια στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i