
Τσικνοπέμπτη σήμερα και ήδη άρχισαν να παίρνουν "φωτιά" οι ψησταριές με διάφορα καλούδια πάνω. Είναι η μέρα όπου η δίαιτα πάει "περίπατο", καθώς απολαμβάνεις τους ζουμερούς μεζέδες. Και καλά κάνεις!
Είναι μια από τις αγαπημένες γιορτές του χρόνου, καθώς σηματοδοτεί το τέλος της περιόδου των Αποκριών και την έναρξη της Σαρακοστής. Σε κάθε γωνιά της χώρας, σπίτια και μαγαζιά γεμίζουν με την χαρακτηριστική μυρωδιά του ψητού, ενώ οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη χαρά του φαγητού, της παρέας και της διασκέδασης.
Η Ελένη Τσολάκη, γνωστή για την αγάπη της στις παραδόσεις, δε θα μπορούσε να μείνει εκτός από αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Στην αυλή της πρωινής της εκπομπής, έστησαν από νωρίς ψησταριές και ετοίμασαν να ψήσουν πολλά κρέατα, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα που ξεκίνησε από το πρωί. Με γέλια, χαρά και φυσικά… πολύ κρέας, η Ελένη και η ομάδα της τίμησαν την Τσικνοπέμπτη με τον πιο νόστιμο και παραδοσιακό τρόπο, μεταφέροντας στους τηλεθεατές την αίσθηση της γιορτής!

Διάβασε επίσης:
Δροσιστικό επιδόρπιο για την Τσικνοπέμπτη: Lemon posset με 3 υλικά
Πέντε συμβουλές για υγιεινή (και νόστιμη) Τσικνοπέμπτη
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr