Ζώδια Απρίλιος 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: Μηνιαίες προβλέψεις

Ζώδια Απρίλιος 2018: Αναλυτικά, οι προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη.

evdomadiaia-zodia

Ζώδια Απρίλιος 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: Τα ζώδια μήνα

Κριός

Ο μήνας των γενεθλίων σου σε θέλει σοβαρή και ουσιαστική στις επιδιώξεις σου. Έχεις πολλά θέματα να τακτοποιήσεις και πρέπει να είσαι προσεκτική στις επιλογές σου. Είναι μια περίοδος που τα λάθη κοστίζουν και θα πρέπει να τα αποφύγεις. Αν έχεις εκμεταλλευτεί την εύνοια του προηγούμενου μήνα, τότε είσαι σε καλύτερη θέση τώρα, αλλά πρέπει να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου. Οι άνθρωποι γύρω σου έχουν σκοπιμότητες και γι’ αυτό να είσαι επιφυλακτική απέναντί τους. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο θετικό στα επαγγελματικά σου, φέρνει θετικά μηνύματα και γρήγορες εξελίξεις. Να έχεις αντοχή και πείσμα μέχρι τότε και να μη σε τρομάζουν καθυστερήσεις και αναποδιές. Αισθηματικά, μόνο η τελευταία εβδομάδα του μήνα σε βοηθά να περάσεις καλύτερα!

ΕΥ ΖΗΝ Με μικρές και προγραμματισμένες ασκήσεις μπορείς να ξαναβρείς τη φόρμα σου. Απόφυγε τις υπερβολές!

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, να αναμένεις καλές εξελίξεις στα αισθηματικά και κοινωνικά σου θέματα. Ο Άρης στον Αιγόκερω εντείνει την επιμονή σου στα δικά σου σχέδια και σενάρια και αυτός είναι ο λόγος που γίνεσαι κουραστική απέναντι σ’ εκείνους που δε συμμερίζονται τις απόψεις σου. Φέρσου έξυπνα και διπλωματικά, περιποιήσου τον εαυτό σου ψυχικά και ξεδίπλωσε τα ταλέντα σου στην εργασία και στο αντικείμενο που υπερασπίζεσαι. Έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις μια οικονομική συμφωνία ή να αναβάλλεις κάποιες σχετικές σου υποχρεώσεις. Πρόσεξε τη σχέση σου με την οικογένεια κι εκείνους που λες ότι νοιάζεσαι και αγαπάς. Κράτησε απόσταση ασφαλείας από επικίνδυνες σχέσεις!

ΕΥ ΖΗΝ Πρόσεξε τη διατροφή σου! Είναι ανάγκη να αποφύγεις οτιδήποτε βλάπτει τις ευαισθησίες σου!

Δίδυμοι

Ο μήνας δεν είναι τόσο θετικός στις προσδοκίες σου, γι’ αυτό θα πρέπει να ελαττώσεις ταχύτητα στις προσπάθειες που καταβάλλεις να τα τακτοποιήσεις όλα. Η μια υποχρέωση οδηγεί αυτόματα σε κάποια άλλη και δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος μ’ εσένα να τρέχεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Κράτησε χαρακτήρα στα προσωπικά σου, μην εκτίθεσαι στον κοινωνικό και φιλικό σου περίγυρο και μη μιλάς για τα σχέδιά σου σε ανθρώπους με τους οποίους δε σε συνδέει κανενός είδους σχέση. Ξεκουράσου απ’ ό,τι σε έχει ταλαιπωρήσει και κράτησε τις ανάγκες και τις δυνάμεις σου ανέπαφες. Η ανακύκλωση του παρελθόντος μπορεί να σε αναστατώσει, αλλά να ξέρεις ότι πρόκειται για λάθος συναγερμό.

ΕΥ ΖΗΝ Προετοιμάσου για τις διακρίσεις που κυνηγάς, χωρίς να υπερβάλλεις στις προσπάθειές σου. Φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου!

Καρκίνος

Είναι ένας ευνοϊκός μήνας ο Απρίλιος για τις σημαντικές σου υποθέσεις, κυρίως τις επαγγελματικές και οικονομικές. Με κάποια καθυστέρηση από το παρελθόν μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες και να προωθήσεις κάποιες συμφωνίες. Φρόντισε να είσαι αποδοτική στις συνεργασίες σου και να ολοκληρώνεις αυτό που ξεκινάς. Οι άλλοι γύρω σου εκτιμούν τη σοβαρότητά σου και την ανταπόκρισή σου στις ανάγκες που δημιουργούνται. Μια πρόταση στα επαγγελματικά σου θα σε αναστατώσει, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα λειτουργήσει και θα σε ωφελήσει. Το σπίτι και οι δικοί σου άνθρωποι είναι στο πλευρό σου και πρέπει να τους εξηγήσεις ποιες είναι οι ανάγκες σου που επηρεάζουν τις προτεραιότητές σου.

ΕΥ ΖΗΝ Είναι καιρός να δραστηριοποιηθείς και να κυνηγήσεις ό,τι εσύ θεωρείς καλύτερο για τον εαυτό σου!

Λέων

Ο μήνας φέρνει καθυστερήσεις και θα πρέπει να δείξεις την ανάλογη υπομονή. Άλλωστε τα σχέδιά σου θα βρουν ανταπόκριση στο χώρο της εργασίας, αν και όχι απαραίτητα από τους ίδιους συνεργάτες που έχεις τώρα. Ένα αισθηματικό ζήτημα που σε απασχολεί χρειάζεται διαφορετική λογική και προσέγγιση εκ μέρους σου. Μπορείς να είσαι διπλωματική και λίγο απόμακρη αν θέλεις να διαπιστώσεις τις προθέσεις του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις και να μην του δημιουργήσεις περισσότερες ανασφάλειες. Η καλή συνεννόηση θα σε βοηθήσει σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς σου και πρέπει να επιμένεις και να ζητάς διευκρινίσεις.

ΕΥ ΖΗΝ Οργάνωσε το χρόνο σου και ασχολήσου με ό,τι δημιουργικό σε εκφράζει!

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα προσωπικά και αισθηματικά σου ζητήματα με έμμεσο τρόπο. Φρόντισε να διαχειριστείς σωστά αυτές σου τις υποθέσεις και να μην κάνεις αρνητικά σενάρια για τις εξελίξεις που είναι αμφίρροπες. Δείξε το καλό σου πρόσωπο, γίνε περισσότερο κοινωνική και ξέχασε την έμφυτη τάση σου να αμφιβάλλεις για όσα σε διαβεβαιώνουν. Η εργασία μπορεί να αυξηθεί με μικρό αποτέλεσμα για εσένα, αλλά οι εξελίξεις θα σε ευνοήσουν στο κοντινό μέλλον. Οικονομικά πρόσεχε τι υπογράφεις και μην αφήνεις άλλους να διαχειρίζονται τις υποθέσεις σου. Κράτησε κι εσύ με τη σειρά σου κάποιες υποσχέσεις απέναντι σε ανθρώπους που περιμένουν τη βοήθειά σου, αλλά μην τους προτρέπεις να αλλάξουν τρόπο ζωής, ιδιαίτερα αν δεν είναι πρόθυμοι να καταλάβουν την αξία της προτροπής σου.

ΕΥ ΖΗΝ Φρόντισε να διαχειριστείς σωστά τις καταστάσεις και να μην παίρνεις αποφάσεις κάτω από την πίεση των γεγονότων!

Ζυγός

Ο Ερμής, ανάδρομος στον απέναντί σου Κριό, είναι υπεύθυνος κατά πολύ για το φορτωμένο σου πρόγραμμα. Το μικρό αποτέλεσμα των προσπαθειών σου είναι η αιτία του εκνευρισμού σου, όπως επίσης θα πρέπει να αποφύγεις και κάποιους ανταγωνισμούς στο χώρο της εργασίας. Οι κάθε είδους σχέσεις είναι ευάλωτες αυτή την εποχή και χρειάζεται προσοχή στον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζεις τις επιδιώξεις σου. Αισθηματικά, δείξε όλη σου την υπομονή, ιδιαίτερα σε θέματα που ο σύντροφός σου δε σε αφήνει να επέμβεις. Είναι καλό να ξέρεις τα όριά σου και να μην ανεβάζεις την ένταση με τη συμπεριφορά σου. Αν καταφέρεις να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό σου, θα βγεις πολλαπλά κερδισμένη, γιατί θα είσαι πιο προσεκτική και πιο ψύχραιμη στις επιλογές σου!

ΕΥ ΖΗΝ Η εποχή σε αποσπά από τις συνήθειές σου, αλλά φρόντισε να μη γίνεις υπερβολική στις παραβάσεις σου!

Σκορπιός

Ο Δίας έχει γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σου και σου υπενθυμίζει τις εκκρεμότητες στην εργασία που επηρεάζουν και την οικονομική σου τάξη. Φρόντισε να αξιολογήσεις τις ανάγκες σου, να δώσεις τις σωστές προτεραιότητες και να εκμεταλλευτείς κάποιες αφορμές για να αλλάξεις αυτά που σε ενοχλούν. Οι προσπάθειές σου πρέπει να είναι συνεχείς, καθώς το κατεστημένο γύρω σου φαίνεται να επιδεικνύει τη δύναμή του. Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συγγενείς θα απασχολήσουν τη σκέψη σου με τις ενέργειες και τις επιδιώξεις τους. Ένα οικονομικό ζήτημα δεν πρόκειται να λυθεί ούτε εύκολα ούτε αυτόματα, γι’ αυτό φρόντισε να έχεις όσο το δυνατό την καλύτερη πληροφόρηση και στήριξη.

ΕΥ ΖΗΝ Μοιράσου τις ανησυχίες σου με έμπιστα άτομα. Φρόντισε την υγεία σου και μην αφήνεις το άγχος να επηρεάζει την καθημερινότητά σου!

Τοξότης

Είναι ο καιρός που πρέπει να πάρεις αποφάσεις για το αύριο. Συγκεντρώσου στο στόχο σου και δραστηριοποιήσου για την επίτευξή του με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Άλλωστε, σου αρέσουν οι αλλαγές, οι προκλήσεις και οι μετακινήσεις. Αν αισθάνεσαι ότι οι άλλοι σε καταπιέζουν, προσπάθησε να βρεις τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσεις να απαλλαγείς από αυτό, χωρίς να θέσεις σε κίνδυνο το εισόδημα και την ασφάλειά σου. Οι καινοτόμες ιδέες σου χρειάζονται ευνοϊκό ακροατήριο, γι’ αυτό φρόντισε να προετοιμάσεις το έδαφος όσο καλύτερα μπορείς πριν φτάσεις στο σημείο να τις επικοινωνήσεις! Δείξε κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου σου, αλλά μην αγνοείς τις δικές σου. Είναι καιρός να υποστηρίξεις περισσότερο τον εαυτό σου!

ΕΥ ΖΗΝ Πρόσεξε να μη διασπάς την προσοχή σου σε θέματα που δε διευκολύνουν τις επιδιώξεις σου!

Αιγόκερως

Ο Άρης είναι στο ζώδιό σου και σε κάνει απόλυτη στις απόψεις σου, δίκαιες ή λιγότερο δίκαιες. Αυτή η στάση σου μπορεί να σου στοιχίσει φίλους ή να δημιουργήσει αντιπάθειες στο χώρο που κινείσαι. Πρόσεξε να είσαι συγκαταβατική και να μη διαφοροποιείσαι τόσο πολύ από το περιβάλλον σου. Αισθηματικά, μπορείς να λύσεις τώρα μια παρεξήγηση ή να φροντίσεις να αποφύγεις τον κίνδυνο να δημιουργήσεις κάποια. Οικονομικά, φρόντισε να κάνεις σωστούς υπολογισμούς και να επιδιώξεις αποτελεσματικά το όφελός σου! Κινήσου αποφασιστικά και μην αφήνεις περιθώρια να λειτουργήσουν οι καταστάσεις αντίθετα με τις προσδοκίες σου. Με λίγα λόγια, είσαι η κυρίαρχος του παιχνιδιού αυτόν το μήνα, οι συνέπειες όμως της δύναμής σου μπορεί να είναι αρνητικές και για εσένα την ίδια!

ΕΥ ΖΗΝ Είσαι στα φόρτε σου και αν επιδιώκεις αθλητικές διακρίσεις, μπορείς να τις έχεις!

Υδροχόος

Είναι ένας μήνας με αντιξοότητες. Όσο αποφασισμένη κι αν είσαι να πετύχεις τους στόχους σου, τα εμπόδια θα είναι φανερά και αυτό το στοιχείο πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Να είσαι προσεκτική και περισσότερο πρακτική παρά θεωρητική. Θα έχεις πολλές αφορμές να αναθεωρήσεις σχέσεις, να αλλάξεις συμπεριφορά και να κουραστείς. Ένα ταξίδι είναι πιθανό και να το επιδιώξεις γιατί είναι κάτι που μπορεί να σε αποσπάσει από την καθημερινότητά σου και να σε ξεκουράσει. Το Πάσχα δεν είναι τόσο ανέμελο, ούτε τόσο εύκολο για εσένα εφέτος. Παρ’ όλ’ αυτά, θα μπορέσεις την τελευταία εβδομάδα του μήνα να απαλλαγείς από τα ζόρια των υποχρεώσεών σου, αλλά φρόντισε να μη φτάσεις στο αντίθετο άκρο και να αδρανήσεις σε όποια χρήσιμη και αποδοτική πρόκληση!

ΕΥ ΖΗΝ Να αποφύγεις την υπερβολή και να μην παρασύρεσαι από λόγια που θέλεις να πιστέψεις. Επίστρεψε στην αυτογνωσία!

Ιχθύες

Οι δικοί σου άνθρωποι φροντίζουν για την ψυχική σου ηρεμία και επιβεβαιώνουν για ακόμα μία φορά τα αισθήματά τους απέναντί σου. Είναι μια εποχή που έχεις ανάγκη τη βάση σου και οι μέρες του Πάσχα είναι ιδανικές για μια επανασύνδεση μ’ εκείνους που δε ζουν στην ίδια πόλη. Αισθάνεσαι ότι ο μήνας σηματοδοτεί μια περίοδο αναμονής εξελίξεων, που έχεις ολοκληρώσει κάποιες προσπάθειες και τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο παρά να περιμένεις την έκβασή τους. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τα περιθώρια χρόνου που διαθέτεις για να επιμεληθείς τα θέματα που έχεις παραμελήσει λόγω των πολλών σου υποχρεώσεων μέχρι τώρα.

ΕΥ ΖΗΝ Δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου και ειδικά στους τομείς εκείνους που σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενη!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i