Ζώδια Μαΐου 2021: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Ζώδια Μαΐου 2021 istock

Ζώδια Μαΐου 2021: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ο Δίας, από τις 14, περνά στους Ιχθύς μπλοκάροντας ίσως την καλή έκβαση κάποιων σχεδίων. Ο Άρης, όλο τον μήνα, σε εκνευρίζει και μπορεί να νιώσεις κουρασμένη ή άτυχη. Κάνε μια παύση για να αναπνεύσεις. Ο Ερμής, από τις 4, ενισχύει την επικοινωνία και φέρνει στο τραπέζι κάποιες προτάσεις. Η έκλειψη Σελήνης στις 26 απογειώνει τις επιθυμίες σου, τίποτα δε σε σταματά. Ωστόσο, ο Ερμής, από τις 29, γυρνά ανάδρομος, να υπολογίζεις καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Οικονομικά, ρύθμισε ό,τι έχεις αφήσει στην άκρη. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει. Ερωτικά, υπάρχει αστάθεια, βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο, κάνεις νέες γνωριμίες, αλλά μη βιάζεσαι να προχωρήσεις. Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα, ήρθε ο καιρός να τα ρυθμίσεις, ο διάλογος είναι ενισχυμένος. Μπορείς να υπολογίζεις στη βοήθεια φίλων και κοντινών προσώπων.

Τip: Αυτός ο μήνας θέλει αρμονία, ηρεμία και τρυφερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Ο Άρης όλο τον μήνα πολλαπλασιάζει κοινωνικές επαφές και φέρνει πολλές υποχρεώσεις. Με τον Ερμή, από τις 4, κάνεις πολλές συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά, που λίγο ενδιαφέρουν τους άλλους. Με τον Δία στους Ιχθύς, από τις 14, λειτουργείς καλύτερα μέσα σε ομάδες και εξελίσσεσαι. Ο Κρόνος βρίσκεται στο πλευρό σου, φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν και οργανώνεις σωστά τους στόχους σου. Ο Ποσειδώνας ευνοεί νέα σχέδια και ο Πλούτωνας σού δίνει την ικανότητα να τα οργανώσεις. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, διεκδικείς την ελευθερία σου, θέλεις να διασκεδάσεις, η καθημερινότητα σε βαραίνει κι εσύ ονειρεύεσαι άλλα πράγματα. Αναζητάς την ανανέωση και το αλατοπίπερο στη ζωή σου. Περισσότερο επιβάλλεσαι παρά ακούς. Απόφυγε τις υπερβολές, αναταράξεις είναι πιθανές στη σχέση σου.

Tip: Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Ο Δίας στους Ιχθύς, από τις 14, θα φέρει ανταμοιβή για τους κόπους σου στον επαγγελματικό τομέα, πάρε πρωτοβουλίες. Έχεις πολλά να κάνεις, το μυαλό σου είναι γεμάτο και θα πρέπει να βρεις χρόνο να αναπνεύσεις. Προσοχή σε εντάσεις με ανώτερα άτομα ή συγκρούσεις με μεγαλύτερα οικογενειακά πρόσωπα. Ο Άρης όλο τον μήνα ευνοεί τις οικονομικές σου δραστηριότητες. Η διάθεσή σου είναι καλή και απολαμβάνεις την καθημερινότητα. Με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιό σου, βάζεις στη ζωή σου αλατοπίπερο. Η ερωτική σου ζωή χρωματίζεται και ο διάλογος κυριαρχεί στη σχέση σου. Μείνε ρεαλίστρια. Αν είσαι μόνη, βγες και διασκέδασε με φίλους. Αρέσεις, άκου την καρδιά σου και προχώρα. Επαγγελματικά, εμφανίζονται πολλές ευκαιρίες απρόσμενα. Θέλεις να τα διαχειριστείς όλα μόνη σου και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Τip: Διάφορα γεγονότα σού αποσπούν την προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ο Άρης, στο ζώδιό σου όλο τον μήνα, σου δίνει ενέργεια, δράση αλλά και γκρίνια. Η Αφροδίτη, από τις 9, σου δημιουργεί συναισθηματική ανασφάλεια. Με τον Ερμή, από τις 4, δεν παίρνεις εύκολα αποφάσεις, ενώ και τα σχέδιά σου προχωρούν αργά. Με τον Δία, από τις 14, ανοίγεις φτερά στον επαγγελματικό τομέα. Η επικοινωνία είναι εύκολη και αρμονική. Εκφράζεις ανοιχτά τις απόψεις σου, οι επαφές είναι σημαντικές και μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική. Προς το τέλος του μήνα βρίσκεσαι στο πλευρό αγαπημένων προσώπων. Το περιβάλλον σου σε στηρίζει αν έχεις πράγματα να διαπραγματευτείς, να ζητήσεις ή αν πρέπει να υπερασπιστείς τις ιδέες σου. Δες τις αλλαγές με θετική ματιά. Ο Κρόνος τροποποιεί σιγά σιγά τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή. Εξελίσσεσαι, αλλάζεις. Ο Πλούτωνας επηρεάζει τις σχέσεις σου, πλησίασε περισσότερο αυτούς που αγαπάς.

Τip: Κάνε ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Ο μήνας ξεκινά δύσκολα, αλλά όσο προχωρούν οι μέρες καλυτερεύει. Η Αφροδίτη, από τις 9, ενισχύει το ερωτικό παιχνίδι. Ο Άρης φέρνει πολλή δουλειά και αυτό σε δυσαρεστεί λίγο. Ευτυχώς, η Αφροδίτη χαλαρώνει το κλίμα, φέρνει αρμονία και ισορροπία. Ο Ερμής, από τις 4, φέρνει στο πλευρό σου καλούς φίλους. Κάνεις νέες γνωριμίες, προχωράς δημιουργικά σχέδια και ανανεώνεις τις κοινωνικές επαφές σου. Η επικοινωνία είναι εύκολη. Ο Δίας στους Ιχθύς, από τις 14, φέρνει κέρδη, μεγάλη παραγωγικότητα και ανοίγει κληρονομικά και περιουσιακά θέματα. Ήρθε ο καιρός να αποκομίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Ο Πλούτωνας ευνοεί την ανανέωση και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Ο Κρόνος σε σπρώχνει να ξαναδείς τα σχέδιά σου ή τις σχέσεις σου. Πάρε τον χρόνο σου να σκεφτείς ήρεμα.

Tip: Είσαι σε καλή φόρμα και με ηθικό ακμαιότατο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9) 

Ο Δίας, από τις 14 στο απέναντι ζώδιο, φέρνει μια ερωτική συνάντηση, μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο. Κάνεις εκκαθαρίσεις στον χώρο της δουλειάς, επιστρατεύεις τις γνωριμίες σου και απομακρύνεσαι από άχρηστες ασχολίες. Σταδιακά βελτιώνονται τα πράγματα στην καριέρα και ανακτάς τη φήμη σου. Η Αφροδίτη, από τις 9, βελτιώνει την αυτοεκτίμησή σου και φέρνει ηρεμία. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 26 σε βάζει σε διλήμματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι ή και την καριέρα. Θέλεις να ισορροπήσεις, να ηρεμήσεις, να σταθεροποιηθείς στη ζωή σου. Οι αλλαγές σε δυσκολεύουν και πολλές φορές χάνεις ευκαιρίες από έλλειψη θάρρους. Σιγά σιγά προετοιμάζεσαι για την ανανέωση, βήμα βήμα βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή. Οι ανάγκες σου αλλάζουν και το καλοκαίρι προβλέπεται φωτεινό.

Tip: Παίρνεις καλές ειδήσεις.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Ο Δίας στους Ιχθύς, από τις 14, φέρνει ανοίγματα στον επαγγελματικό τομέα, ασχολείσαι με διαφορετικές δουλειές προκαλώντας τη ζήλια των άλλων. Δε συναντάς ιδιαίτερα εμπόδια και απολαμβάνεις την καθημερινότητα. Έχεις καλή διάθεση. Η Αφροδίτη, από τις 9, σου δίνει την ανάγκη να ξεδώσεις, τα συναισθήματα είναι παρόντα και ο διάλογος με το ταίρι σου ευχάριστος. Με τον Ερμή, από τις 4, αναζητάς επαγγελματικό διέξοδο, όμως, από τις 29 γυρνά σε ανάδρομη πορεία και μπορεί να φέρει καθυστερήσεις. Η σεληνιακή έκλειψη στις 26 σε κάνει αγαπητή και δημοφιλή. Η "ισορροπία" και η "αρμονία" είναι οι λέξεις του μήνα. Επωφελήσου από αυτές για να ενισχύσεις ή να σταθεροποιήσεις ό,τι θες. Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και ανάλυσε τις καταστάσεις ρίχνοντας τους ρυθμούς, κάνε τον λογαριασμό στις σχέσεις σου.

Τip: Είναι ένας διαφορετικός μήνας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Ο Άρης όλο τον μήνα φέρνει δράση, σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, αλλά βγάζει και καταπιεστικά συναισθήματα με ένα πρόσωπο στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε εντάσεις και συγκρούσεις. Η Αφροδίτη, από τις 9, φέρνει κρίση εμπιστοσύνης στην ερωτική σου ζωή. Με τον Δία, από τις 14, θα εμπιστευτείς το ταίρι σου και θα επιτρέψεις ελευθερία κινήσεων. Ευχάριστα είναι τα μηνύματα. Θέλεις να ενισχύσεις τις σχέσεις σου, να δημιουργήσεις νέες και να φροντίζεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έχεις ανάγκη να γίνεις απαραίτητη και τα καταφέρνεις. Τα συναισθήματα είναι δυνατά, ειλικρινή και τα μοιράζεσαι και έτσι εδραιώνεις τη σχέση σου. θέλεις να αισθάνεσαι πως το ταίρι σου σε έχει ανάγκη. Αν, πάλι, η σχέση σου περνά μια κρίση, ο Ουρανός θα φέρει εντάσεις. Αλλαγές μπορείς να κάνεις και στον επαγγελματικό τομέα ακόμα και αν δεν είναι η προτεραιότητά σου.

Tip: Σταμάτα να ελέγχεις και να αποφασίζεις για όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Ο Δίας στους Ιχθύς, από τις 14, και ο Άρης στον Καρκίνο όλο τον μήνα φέρνουν επιτυχίες σε επιχειρηματικά σχέδια και προβλήματα με τη δικαιοσύνη. Ο δυναμισμός σου είναι μεγάλος. Ο ανταγωνισμός είναι σημαντικός για σένα και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις. Εκφράζεις ξεκάθαρα τις ιδέες σου. Η Αφροδίτη, από τις 9 στο απέναντι ζώδιο, σταθεροποιεί τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς να λείπουν οι κόντρες και τα αντικρουόμενα συμφέροντα. Ο διάλογος ευνοείται. Ο Ερμής, από τις 4, σε βοηθά να ρίξεις άγκυρα. Το τρίγωνο Άρη/Ποσειδώνα στο τέλος του μήνα σε κάνει δημιουργική. Μπορεί να ασχοληθείς με την αισθητική του σπιτιού σου. Βάλε προτεραιότητες, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα συγχρόνως. Υπάρχει χρόνος να σκεφτείς τη δουλειά και χρόνος για να διασκεδάσεις.

Tip: Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Είσαι στα πάνω σου το Πάσχα. Ο Άρης, στο απέναντι ζώδιο όλο τον μήνα, μπορεί να σε εκνευρίζει για το τίποτα, όμως ξυπνά τη συναισθηματική σου ζωή. Βγαίνεις, διασκεδάζεις και περνάς ωραίες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα βάζοντας τα όριά σου. Είσαι πιο διαλλακτική, κάνεις ένα βήμα πίσω και ανανεώνεσαι. Ο Δίας στους Ιχθύς, από τις 14, σε κάνει πιο ρομαντική με το ταίρι σου. Έχεις ανάγκη να επικεντρωθείς στους στόχους σου και δεν αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε απομακρύνει από αυτούς. Η Αφροδίτη, από τις 9, γλυκαίνει τις επαφές σου και σε οδηγεί στην ανανέωση. Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, έχεις πολλές ιδέες και σχέδια που μπορεί να μην έχουν ακόμη ωριμάσει. Ανάλυσε καλά άλλες πίστες πριν προχωρήσεις. Στηρίξου στον Κρόνο και στον Δία, ως τις 13, που στηρίζει τα οικονομικά σου. Ασχολήσου με τους λογαριασμούς σου.

Tip: Προσοχή στην υγεία με τη σεληνιακή έκλειψη στις 26.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Η Αφροδίτη, από τις 9, σε κάνει ερωτική, όλα πάνε καλύτερα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες επιλογές. Απόφυγε τις υπερβολές και τις αντιπαραθέσεις στον οικογενειακό τομέα. Ο Άρης όλο τον μήνα σε κάνει κυκλοθυμική, ίσως να νιώθεις και πολύ κουρασμένη. Έχεις πολλά πράγματα στο μυαλό σου και λίγο χρόνο για να αφοσιωθείς στο ταίρι σου. Με τον ανάδρομο Κρόνο, από τις 23, θα κάνεις μια στάση και θα σκεφτείς τα υπέρ και τα κατά των πράξεών σου και των σχεδίων σου, πριν προχωρήσεις προς ανανέωση της εργασίας σου. Τίποτα όμως δε σε σταματά, τίποτα δε σε φρενάρει. Ξεχειλίζεις ενέργεια. Έχεις ιδέες και ως τις 13, ο δυναμισμός σου είναι ενισχυμένος. Είσαι μαχητική, σκέφτεσαι γρήγορα και προσαρμόζεσαι γρήγορα. Ο Δίας στους Ιχθύς, από τις 14, φέρνει καλύτερες ημέρες στα οικονομικά.

Tip: Το Πάσχα ασχολείσαι με το σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Με την Αφροδίτη, από τις 9, θέλεις να διακοσμήσεις εκ νέου τον χώρο σου. Ο Άρης όλο τον μήνα σε κάνει δημιουργική και ερωτική. Ο Δίας, από τις 14, περνά στο ζώδιό σου και σου φέρνει δώρα στον επαγγελματικό τομέα – και όχι μόνο. Ένας έρωτας μπορεί να έρθει στη ζωή σου, μπορεί να αλλάξεις το σπίτι σου, να κάνεις μια αναδιοργάνωση. Με τον Ουρανό, θα κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Η σεληνιακή έκλειψη στις 26 δημιουργεί αντιφατικές καταστάσεις. Είσαι πολύ απασχολημένη, δυναμική, κοιτάς την ουσία, όμως μην το παρακάνεις. Με Δία/Κρόνο, ως τις 13, μπορεί να έχεις κάποιες αμφιβολίες. Παρόλa αυτά, προσαρμόζεσαι γρήγορα στις καταστάσεις, ειδικά στην προσωπική σου ζωή. Πάρε τον χρόνο σου να κάνεις σωστά τα πράγματα. Θα έχεις ευκαιρίες και η διάθεσή σου θα φτιάξει. Ο Πλούτωνας σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις.

Tip: Η ζωή σου εξελίσσεται ευνοϊκά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i