Κεφάλαιο κυτταρίτιδα: Οι πιο αποτελεσματικές σπιτικές συνταγές για άμεσα αποτελέσματα

Ο μεγάλος εχθρός της γυναίκας που ακούει στο όνομα "φλοιός πορτοκαλιού" κάνει και φέτος την εμφάνισή του. Θα τον αφήσουμε να νικήσει;

κρέμες σώματος iStock

Ήρθε επιτέλους η εποχή αυτή του χρόνου, που η θερμοκρασία ανεβαίνει, τα ρούχα γίνονται πιο ανάλαφρα και η διάθεση είναι πιο θετική και ανεβασμένη. Και μπορεί να προετοιμαζόμαστε για ακόμη ένα καλοκαίρι με πανδημία – ίσως το φετινό να είναι κάπως πιο εύκολο και… ξέγνοιαστο (;) – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε μερικές από τις αγαπημένες μας συνήθειες, οι οποίες όσα χρόνια κι αν περάσουν θα συνεχίσουν να μας στοιχειώνουν: Την εύρεση του κατάλληλου μαγιό και τη… μάχη με την κυτταρίτιδα!

Δεν υπάρχει γυναίκα στον κόσμο τούτο, εκτός ίσως από τις αδερφές Hadid και τις φίλες τους, που δεν έχει απογοητευτεί, εκνευριστεί και αγχωθεί με την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Είναι εκεί κάθε άνοιξη – περίπου τέτοια εποχή – να μας θυμίζει τις αμαρτίες του χειμώνα – ο φετινός ήταν αρκετά αμαρτωλός μιας και το μόνο που μας επιτρεπόταν να κάνουμε ήταν να τρώμε – και να μας χτυπάει καμπανάκι ότι τώρα που το πήραμε απόφαση είναι πια αργά.

Δες τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i