Το καλοκαιρινό Bazaar της Helmi που δεν πρέπει να χάσεις

Αλλαγή διάθεσης, αλλαγή εποχής και αλλαγή τοποθεσίας!

helmi

Το γνωστό σε όλους μας και πλέον καθιερωμένο καλοκαιρινό Bazaar της εταιρίας Helmi, φέτος αλλάζει στέκι και μας καλεί στο Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57) χώρο διασκέδασης και πολιτισμού, από την Παρασκευή 28/5 έως την Κυριακή 6/6 με εκπτώσεις έως 70%!

Μια ευκαιρία συνάντησης για να ψωνίσουμε, να ακούσουμε μουσική, να περάσουμε ευχάριστα αλλά ταυτόχρονα μια ευκαιρία προσφοράς καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στην κοινωνική κουζίνα "O άλλος άνθρωπος".

Helmi

Για να μπορέσουμε όμως να συμμετάσχουμε, επειδή δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί, κλείνουμε ραντεβού ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τόσο για τους πελάτες όσο και για το προσωπικό, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση μας.

helmi

Για να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας μπαίνουμε στο www. helmi.gr, πατάμε στη κατηγορία Bazaar & κλείνουμε το ραντεβού μας επιλέγοντας την ημέρα και την ώρα που μας εξυπηρετεί.

helmi

Σε κάθε χρονική περίοδο, ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος ώστε να τηρείται πάντα το επιτρεπόμενο όριο ατόμων εντός του χώρου.

Στο καλοκαιρινό Bazaar της Helmi, θα βρούμε όλα τα αγαπημένα μας ρούχα άλλα και μια πολλή μεγάλη ποικιλία από παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ για το καλοκαίρι με έκπτωση έως 70%!!

Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα

Κλείστε το ραντεβού σας εδώ: www.helmi.gr/helmibazaarpage

https://www.helmi.gr/helmibazaarpage

Πηγή: missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i