Πώς να δείξεις πιο λεπτή σε ένα λεπτό: 10 στιλιστικές συμβουλές

Η style expert Aν Μαρί Λεκέρ μοιράζεται τα μυστικά της.

Πώς να δείξεις πιο λεπτή iStock

Tο τέλος του καλοκαιριού συνήθως μας βρίσκει με τα γνωστά resolutions τα οποία πάντα περιλαμβάνουν τη δίαιτα ή έστω την πιο προσεκτική διατροφή και φυσικά τη γυμναστική. Είναι μία υπόσχεση που κάθε Σεπτέμβριο δίνουμε στον εαυτό μας, χωρίς βέβαια να τηρούμε! Αναμφισβήτητα η υγιεινή διατροφή και γυμναστική έχει σημαντικά οφέλη στον οργανισμό όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά κυρίως στην υγεία. Υπάρχουν βέβαια και οι στιγμές που έχεις να εμφανιστείς κάπου και το μόνο που θέλεις είναι να είσαι όσο πιο εντυπωσιακή γίνεται. Ως γνωστόν, η αυτοπεποίθηση πολλών γυναικών εξαρτάται από το αν νιώθουν καλά μέσα στα ρούχα τους, τα οποία οφείλουν να τους ταιριάζουν άψογα και να "τις αδυνατίζουν".

Υπάρχουν βέβαια και οι στιγμές που έχεις να εμφανιστείς κάπου και το μόνο που θέλεις είναι να είσαι όσο πιο εντυπωσιακή γίνεται. Ως γνωστόν, η αυτοπεποίθηση πολλών γυναικών εξαρτάται από το αν νιώθουν καλά μέσα στα ρούχα τους, τα οποία οφείλουν να τους ταιριάζουν άψογα και να "τις αδυνατίζουν".

Η Γαλλίδα style expert Αν Μαρί Λεκέρ, γνωρίζει την ανάγκη κάθε γυναίκας να δείχνει όσο το δυνατόν πιο όμορφη σε κάθε της εμφάνιση, γι΄ αυτό ετοίμασε έναν πλήρη οδηγό με 10 διαφορετικά βήματα, ώστε να δείξουμε πιο λεπτές μέσα σε ένα μόλις λεπτό! Πώς θα το καταφέρουμε; Προφανώς με τις σωστές στυλιστικές συμβουλές της Αν Μαρί.

Σουτιέν στο σωστό νούμερο

Για την Αν Μαρί είναι βασική προϋπόθεση μιας και το σουτιέν έχει την τάση να σμιλεύει το σώμα για να αναδεικνύει τα δυνατά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας.

Δες τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i