Ένα πανεύκολο τρικ για να αναβαθμίσεις τα χειμωνιάτικα χτενίσματά σου

Τέλος οι κλασικές αλογοουρές - δώσε ένα stylish twist στα χτενίσματά σου με τον πιο εύκολο τρόπο.

hairstyles iStock

Βαρέθηκες τις απλές, κλασικές αλογοουρές ή κότσους που κάνεις καθημερινά για να πας στο γραφείο ή στη σχολή σου; Αν η απάντηση είναι ναι, αλλά ταυτόχρονα δεν σου μένει χρόνος κάθε πρωί για να κάνεις κάτι πιο ευρηματικό, σού βρήκαμε ένα τέλειο κόλπο που μπορεί να κάνει τα χτενίσματά σου να φαίνονται κομψά χωρίς να σπαταλάς πάνω από 1' απ' τον χρόνο σου.

Δες επίσης: 4 χειμωνιάτικα χτενίσματα που όμως βλέπουμε παντού στο Instagram από τώρα

Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Πολύ απλά, ενσωματώνοντας μια όμορφη κορδέλα στα μαλλιά σου με ποικίλους τρόπους. Μπορεί να είναι σε κλασικό μαύρο ή μπορντό χρώμα ή σε κάποιο παστέλ (ροζ, βεραμάν), με σατέν ή βελούδινη υφή. Το πιο σύνηθες είναι να τις δένεις σε μορφή φιόγκων στα μαλλιά ή στις αλογοουρές, αλλά αυτή τη φορά μπορείς να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό.

Την έμπνευση την πήραμε από - πού αλλού - το Instagram, με τις beauty influencers να χαρίζουν αστείρευτη πηγή έμπνευσης με τα μαλλιά τους.

Δες επίσης: Tα vampy lips επέστρεψαν και το επιβεβαιώνουν οι διασημότερες celebrities στις πρόσφατες εμφανίσεις τους

Απλά πιάσε σε ψηλή αλογοουρά τα μαλλιά σου και δέσε στη βάση της μια κορδέλα. Έπειτα, άρχισε να τυλίγεις την κορδέλα χιαστί κατά μήκος της αλογοουράς μέχρι όποιο σημείο θες να φτάνει, όπως ακριβώς κάνει και η Vicky Natascha στο παρακάτω βίντεο:

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i