Ma Cherie wellness stores! Ανακάλυψε τα στο πολυκατάστημα Attica του Golden Hall

Τα Ma Chérie αποτελούν την πρώτη σειρά Wellness καταστημάτων στην Ελλάδα.

Ma Cherie

Σε μια νέα συνεργασία, με το πιο επιτυχημένο  department store της Ελλάδας, προχώρησαν τα Ma Chérie με την εγκατάσταση ενός ξεχωριστού Pop Up καταστήματος στο Attica, του Golden Hall. Στην πορεία μιας μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει το brand τα τελευταία χρονιά, το community του συνεχώς αυξάνεται και μυείται σε ένα lifestyle που προσαρμόζει τις τελευταίες τάσεις περιποίησης του εαυτού μας με μια ολιστική προσέγγιση. 

ae

Body - Mind - Skin

Τα Ma Chérie αποτελούν την πρώτη σειρά Wellness καταστημάτων στην Ελλάδα.  Στην καρδιά της φιλοσοφίας τους βρίσκονται οι έννοιες της  αγάπης,  της αποδοχής και της φροντίδας του εαυτού μας. Η ομάδα των Ma Chérie υποστηρίζει θερμά το wellness living lifestyle, την υιοθέτηση ενός τρόπου ζωής που θα μας επιτρέπει να αφιερώνουμε καθημερινά χρόνο στον  εαυτό μας, στοχεύοντας στην υγεία του σώματος και του μυαλού. Οι πιο σημαντικές τους αξίες επικεντρώνονται στις έννοιες των Clean Beauty, Sustainability και Women Empowerment.

Η συλλογή  καλύπτει όλο το φάσμα της  φροντίδας του γυναικείου σώματος στις κατηγορίες του Activewear, Skincare, Body Wellness, Underwear, Homewear και Beachwear.

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο pop up, θα βρεις μεγάλη ποικιλία από μοναδικά κομμάτια, κορυφαίων brand του εξωτερικού όπως τη Varley από το Λονδίνο, το αγαπημένο brand των celebrities από το Los Angeles Alo Yoga, τα μοναδικά Hanky Panky όπως και την ανδρική σειρά της Alo Yoga Men.

Επίσης, θα ανακαλύψεις το πιο επιτυχημένο skincare brand στον κόσμο Augustinus Bader, το νεόφερτο brand από το Λονδίνο Bamford της Lady Bamford, τα Costa Brazil από τον creative director της Calvin Klein Φρανσίσκο Κόστα και τα φανταστικά κεριά Maison La Bougie.

Τα Ma Chérie διαθέτουν μια επιλεκτική προσέγγιση με τις εταιρίες που συνεργάζονται γι’ αυτό και με όλα τα brands που διαθέτουν, μοιράζονται ένα κοινό αξιακό σύστημα με γνώμονά πάντα το sustainability.

Μπορείς να ανακαλύψεις τη συλλογή στο Attica του Golden Hall μέχρι και το Σάββατο 9 Απριλιου 2022, στον πρώτο όροφο του καταστήματος, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ – 9 μ.μ και Σαββατο 10 π.μ – 8 μ.μ. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i