Χαλάρωση και κυτταρίτιδα: Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αποκτήσεις πιο σφριγηλό, σφιχτό σώμα

Πες αντίο στην αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού με τις σωστές κινήσεις.

Χαλάρωση και κυτταρίτιδα iStock

Η κυτταρίτιδα (η γνωστή όψη φλοιού πορτοκαλιού) και η χαλάρωση είναι από τα πιο συχνά "προβλήματα" που αφορούν όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, βάρους, χρώματος. Πρόκειται για ένα αισθητικής φύσεως θέμα που ευτυχώς δεν έχει συνέπειες στην υγεία μιας γυναίκας, παρ' όλα αυτά είναι γεγονός ότι την επηρεάζει ψυχολογικά σε μεγάλο βαθμό. 

Όπως επίσης είναι αλήθεια ότι όσο μεγαλώνει μια γυναίκα, τόσο πιο δεδομένη είναι η εμφάνιση χαλάρωσης σε διάφορα σημεία του σώματός της, ιδίως αν δεν ακολουθεί ισορροπημένο τρόπο ζωής (καλή διατροφή, πολύ νερό, συχνή άσκηση). 

Δες επίσης: Φαγούρα μετά το ξύρισμα: Γιατί συμβαίνει και πώς θα την καταπολεμήσεις

Όσο κι αν πολλαπλές έρευνες έχουν δείξει ότι ο ισορροπημένος τρόπος ζωής δεν είναι το παν για τη μη εμφάνιση χαλάρωσης και κυτταρίτιδας, μιας και τα γονίδια είναι ίσως αυτά που παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο, είναι αλήθεια ότι ένας συνδυασμός παραγόντων θα σε βοηθήσει σημαντικά να απαλλαγείς από τα παραπάνω "προβλήματα". Μαζί με τις πιο υγιεινές συνήθειες που προτείνουμε να ακολουθήσεις, μπορείς να υιοθετήσεις και μόνη σου στο σπίτι μια ρουτίνα περιποίησης κατά της χαλάρωσης χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα.

Δες επίσης: Γιατί είναι σημαντικό να φοράς αντηλιακό προσώπου όλο τον χρόνο (ακόμα και όταν έχει συννεφιά);

Εμείς αυτή που χρησιμοποιούμε εδώ και καιρό και εγγυώμαστε για τα αποτελέσματά της είναι η κρέμα lifting σώματος EUREKA! της Mastic Spa. Πρόκειται για μια αντιγηραντική - ενυδατική κρέμα κατά της κυτταρίτιδας που χάρη στο ιαματικό νερό και στο lakesis (ολικά αντιγηραντικό συστατικό) που περιέχει αυξάνει τη νεανικότητα της επιδερμίδας κατά 29% αλλά και τη σφριγηλότητά της κατά 23%.

mastic spa

Αυτόν τον μήνα θα το βρεις δώρο σε κανονικό μέγεθος στο ολοκαίνουριο τεύχος του Shape Απριλίου που μόλις κυκλοφόρησε. Μην το χάσεις!

shape

shape

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i