Focus on your neckline | 5 θεραπείες για το λαιμό και το ντεκολτέ

Ο λαιμός και το ντεκολτέ είναι μια ζώνη διαφορετική, εύθραυστη, διαρκώς εκτεθειμένη και τις περισσότερες φορές αρκετά παραμελημένη.

symm

Οι ειδικοί του διεθνούς κέντρου πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής SYMMETRIA, μας υποδεικνύουν με ποιο τρόπο μπορεί να καταστεί εφικτό να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Σύμφωνα με τους ειδικούς του κέντρου, υπάρχουν 5 στοχευμένες θεραπείες αντιγήρανσης για το λαιμό και το ντεκολτέ, που απώτερο σκοπό έχουν να ‘’σβήσουν’’ τις ρυτίδες και τις δυσχρωμίες που στερούν τη νεανική όψη του δέρματος.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως αν και ο λαιμός αποτελεί προέκταση του προσώπου η καθημερινή εφαρμογή της κρέμας για τις περισσότερες γυναίκες φτάνει ελάχιστα πιο κάτω από το πιγούνι. Κάπως έτσι λοιπόν αρχίζουν να σχηματίζονται οι πρώτες οριζόντιες γραμμές, νωρίτερα ίσως από κάθε άλλο σημείο του σώματος, καθώς το δέρμα στην συγκεκριμένη περιοχή είναι πιο λεπτό, η διαρκής κινητικότητα φθείρει την ελαστίνη και το κολλαγόνο- το δίκτυο στήριξης,- με αποτέλεσμα να εμφανίζονται βαθιές ρυτίδες και χαλάρωση. Επιπλέον, η έντονη έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, συχνά χωρίς την απαραίτητη προστασία, αποτελεί ακόμη έναν ανασταλτικό παράγοντα. Τη λύση δίνει η αισθητική δερματολογία.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i