Casual Hair: Το πανεύκολο χτένισμα για να μην σε ενοχλούν τα μαλλιά σου στα σπορ, εάν είσαι σγουρομάλλα

Και μπορείς να το κάνεις σε 5΄.

hair iStock

Όσο όμορφα και εντυπωσιακά είναι τα σγουρά μαλλιά,  άλλο τόσο "δυσκολα" μπορεί να γίνουν στο styling. Μάλιστα, σχεδόν πάντα συνοδεύονται από απίστευτο όγκο, πυκνότητα αλλά και φριζάρισμα, γεγονός που δυσκολεύει πολλά κορίτσια στη διαχείρισή τους.

Αλλά και το καθημερινό styling μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να αποβεί περίπλοκο, με τις διάφορες συμβουλές και tutorials που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο να μπερδεύουν ακόμα περισσότερο τις επίδοξες σγουρομάλλες που θέλουν να δαμάσουν τις - πανέμορφες κατά τ' άλλα - μπούκλες τους. 

Παρακολουθώντας αντίστοιχα beauty & hair videos στα social ωστόσο, πέσαμε πάνω σε ένα πανεύκολο χτένισμα που μπορεί να φτιάξει μέσα σε 5' ακόμα και η πιο newbie στον χώρο της ομορφιάς ενώ ενδείκνυται για κοπέλες που κάνουν σπορ και είναι πολύ ενεργές στην καθημερινότητά τους.

Γιατί ειδικά τα αθλήματα είναι μια πονεμένη ιστορία για τις σγουρομάλλες: Όλοι οι τύποι μαλλιών, πόσο μάλλον τα μακριά και σγουρά, ή τα πυκνά-σγουρά, αποτελούν πολλές φορές εμπόδιο μπαίνοντας μπροστά στο πρόσωπο ή στα μάτια καθώς τρέχεις / κολυμπάς / παίζεις κάποιο σπορ - και ξέρουμε πόσο ενοχλητική μπορεί να γίνει αυτή η κατάσταση.

Δες επίσης: 5 stylish χτενίσματα για κάθε μέρα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στο γραφείο

Να λοιπόν ένα πανεύκολο χτένισμα από μια αθλήτρια που ασχολείται με το surfing, τις καταδύσεις και την κολύμβηση και έχει πολύ σγουρά μαλλιά. Τι κάνει; Απλά πιάνει τα μαλλιά της σε δύο bubble braids, που μάλιστα είναι και το πιο trendy χτένισμα των τελευταίων σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει όχι μόνο να μην μπερδεύουν μεταξύ τους τα μαλλιά της, αλλά και να μένουν στη θέση τους χωρίς να πετάνε ή να πέφτουν στο πρόσωπό της και να εμποδίζουν την όραση ή τις κινήσεις της. Έτσι έχει και το εξής πλεονέκτημα: Όταν τα λύσει, δεν θα έχουν γίνει "μαλλιά κουβάρια" οι τούφες της ενώ της παίρνει πολύ λιγότερο χρόνο για να τα χτενίσει και να τα στεγνώσει. 

Οι bubble braids είναι ενδεικτικές - μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα και με πλεξούδες - η επιλογή είναι δική σου.

Δες επίσης: Τα (πολύ εύκολα) χτενίσματα που δοκιμάζουν όλα τα it girls τώρα

Δες το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shona Vertue (@shona_vertue)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i