Τα must have για το πιο πλήρες νεσεσέρ του καλοκαιριού

Αντηλιακά από κορυφαίες εταιρίες και στις καλύτερες τιμές, στυλάτα νεσεσέρ, προϊόντα που το δέρμα και τα μαλλιά χρειάζονται όσο τίποτα αυτή την εποχή, αλλά και ιδέες για ό,τι μπορεί να χρειαστείς και πρέπει να έχεις στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ. Τα βρήκαμε και σου τα προτείνουμε.

sun care

Μετά το κινητό και το πορτοφόλι, το νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα για το καλοκαίρι είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που έχεις πάντα μαζί αυτή την εποχή, στην πόλη και ειδικά στις διακοπές. Και ενώ η άδεια φτάνει, έχεις φτιάξει ήδη λίστες με τα ρούχα, τα μαγιό και τα αξεσουάρ που θα πάρεις στο νησί, σκέφτεσαι: "και στο νεσεσέρ τι βάζω;". Ως προς αυτό ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας λόγος προβληματισμού, γιατί το shopflix.gr διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και εξαιρετικής ποιότητα προϊόντα περιποίησης και, φυσικά, κομψά νεσεσέρ για να τα βάλεις μέσα.

Εμείς συγκεντρώσαμε αυτά που θεωρούμε πως πρέπει να έχεις μαζί σου αυτό το καλοκαίρι και τα παρουσιάζουμε, για να γίνει η προετοιμασία σου στο πι και φι.

Γυναικείο Νεσεσέρ Ble Resort Collection

Γυναικείο Νεσεσέρ Ble Resort Collection

Γίνεται να πας διακοπές χωρίς νεσεσέρ παραλίας; Όχι, φυσικά. Σου προτείνουμε ένα καλοκαιρινό και ευρύχωρο νεσεσέρ, που χωράει όλα τα απαραίτητα και μάλιστα, πολύχρωμο για να ταιριάζει με όλα σου τα μαγιό. Άντε και καλά μπάνια!

Αγόρασέ το από 6,00 €

Βέβαια, επειδή η λίστα του shopflix.gr σε νεσεσέρ είναι πραγματικά μεγάλη και αξίζει να την τσεκάρεις όλη, δες περισσότερα εδώ. Σημείωσε, ότι ανάμεσά τους θα βρεις επιλογές και για ανδρικά και παιδικά νεσεσέρ, για να έχει ο καθένας το δικό του.

Αντηλιακό Προσώπου Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face Cream SPF 50+

Αντηλιακό Προσώπου

Υπήρχε περίπτωση να λείπει το αντηλιακό από αυτή τη λίστα; Δοκίμασε το best seller της Frezyderm, Sun Screen Color Velvet Face Cream, με SPF50 για απόλυτη προστασία από τις ακτίνες του ήλιου. Σημείωσε ότι η αντηλιακή κρέμα έχει και χρώμα, που παραμένει αναλλοίωτο για ώρες, ώστε να εξασφαλίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, προσφέροντας αποτελεσματική κάλυψη σε δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες. Στα συν και η βελούδινη αίσθηση και χαρίζει ματ όψη. Τι άλλο να ζητήσεις;

Αγόρασέ το από 14, 80€

Μην παραλείψεις βέβαια να ρίξεις μια ματιά στην πλούσια λίστα αντηλιακών προσώπου και σώματος, σε διάφορες μορφές (γαλακτώματα, σπρέι, πούδρα κλπ.), για να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Δες περισσότερα εδώ.

Avene Lait Lotion SPF50+

Avene Lait Lotion

Ένα ακόμη αντηλιακό που κλέβει καρδιές. Αντηλιακή λοσιόν σώματος αλλά και προσώπου, που εξασφαλίζει υψηλή προστασία, ενώ παράλληλα, χάρη στα ενυδατικά συστατικά του, το ιαματικό νερό της Avene και τη φυτική γλυκερίνη, προστατεύει το δέρμα από την ξηρότητα, αφήνοντάς αφήνει λείο και απαλό.

Αγόρασέ το από 12,98€

Και για να μην ξεχνιέσαι, παρά τις δικές μας προτάσεις, δεν παραλείπεις να τσεκάρεις και την υπόλοιπη λίστα. Frezyderm, La Roche Posey, Vichy, Korres, Avene, Apivita και όλες οι εταιρίες με τα καλύτερα αντηλιακά που κυκλοφορούν, σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Δες περισσότερα εδώ.

Αντηλιακό Μαλλιών Kerastase Crème Uv Sublime

Αντηλιακό Μαλλιών

Και αφού φροντίσαμε για την αντηλιακή προστασία προσώπου και σώματος, ας δούμε και για τα μαλλιά. Το καλοκαίρι, περιποίηση και προστασία από τις ηλιακές ακτινοβολίες χρειάζονται και τα μαλλιά. Σκέψου μόνο πόσες ώρες τη μέρα είναι εκτεθειμένα στον ήλιο και σε συνδυασμό με το θαλασσινό νερό, η φθορά μπορεί να είναι μεγάλη. Η Crème Uv Sublime της Kerastase, μιας εταιρίας που εξειδικεύεται στα προϊόντα για τα μαλλιά, θα τους χαρίσει την τόνωση και την προστασία που χρειάζονται.

Αγόρασέ το από 20,90€

Body Mist Carroten Coconut

Body Mist

Εξίσου σημαντική αυτή την εποχή είναι και η ενυδάτωση και το Carroten Coconut Dreams με άρωμα καρύδας είναι το απόλυτα καλοκαιρινό body mist που θα λατρέψεις. Διαρκεί έως και 8 ώρες, αναζωογονεί τις αισθήσεις, ενώ είναι ιδανικό για μετά τον ήλιο, καθώς καταπραΰνει και χαρίζει αίσθηση ενυδάτωσης.

Αγόρασέ το από 5,38€

Υγρό Ενυδάτωσης Προσώπου Evian

h

Ωραίος ο ήλιος, αλλά σίγουρα υπάρχουν στιγμές που σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, σε κουράζει. Εκείνη τη στιγμή είναι χρειάζεσαι αναζωογόνηση και τόνωση. Το Υγρό Ενυδάτωσης Προσώπου Evian είναι κλασική επιλογή, που ξυπνάει τις αισθήσεις. Γνώμη μας, πρέπει να το έχεις στο νεσεσέρ πάντα, ακόμη και στη θάλασσα.

Αγόρασέ το από 3,85€

After Sun Apivita Δροσιστική Καταπραϋντική Κρέμα Τζελ για Πρόσωπο & Σώμα

After Sun Apivita

Μετά την πολύωρη παραμονή στην παραλία αυτό ακριβώς που χρειάζεται το δέρμα είναι μια καλή, after sun κρέμα. Ξεχωρίζουμε την ενυδατική after sun της Apivita για σώμα και πρόσωπο, με υφή κρέμα-gel, εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά συστατικά που δροσίζει και καταπραΰνει άμεσα την επιδερμίδα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως καθημερινό γαλάκτωμα σώματος.

Αγόρασέ το από 7,75€

Μπορείς να βρεις μια τεράστια ποικιλία σε after sun προϊόντα, ρίχνοντας μια ματιά εδώ.

Μωρομάντηλα Babycare Sensitive Super Economy Box

Μωρομάντηλα

Τα μωρομάντηλα είναι πάντα χρήσιμα, είτε έχεις μωρό, είτε όχι, για να καθαρίζεις τα χέρια σου ανά πάσα στιγμή. Μάλιστα, αυτό το Super Economy Box της Babycare θα σε "βγάλει" όλο το καλοκαίρι.

Αγόρασέ το από 14,99€

Και αν χρειάζεσαι και αντιμικροβιακή προστασία, προτείνουμε αντισηπτικά μαντηλάκια. Δες περισσότερα εδώ.

Power Bank Havit H584 10000mAh Ροζ

Power Bank

Με την ολοήμερη χρήση του κινητού, ακόμη και το καλοκαίρι, ένα power bank δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου. Φαντάζεσαι να θέλεις να κάνεις story στο beach bar και να μην έχεις μπαταρία; Σου προτείνουμε το power bank της Havit με χωρητικότητα 10000mAh που μπορεί να προσφέρει περίπου 2 φορτίσεις σε ένα συνηθισμένο κινητό. Επίσης, διαθέτει 2 θύρες USB-A και μπορεί να φορτίσει μία συσκευή με έως και 2.1Α. Το ροζ χρώμα δε, το κάνει ακόμη πιο μοναδικό.

Αγόρασέ το από 12,90€

Μπες εδώ για να δεις πολλά ακόμη power banks με διαφορετικά χαρακτηριστικά, μεγέθη και χρώματα και ανακάλυψε εύκολα, value for money προϊόντα που δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε στην προετοιμασία των διακοπών σου. Αν βέβαια, δεν καλύφθηκες από τις δικές μας επιλογές, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο shopflix.gr που ξέρεις πια ότι σου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε εξαιρετικές τιμές και με εγγυημένη, άμεση παράδοση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i