Skin Cycling: Η τάση που έχει ξεσηκώσει τον κόσμο του TikTok και υπόσχεται πιο λαμπερό δέρμα

Επιτέλους, ένα "υγιές" TikTok trend που αξίζει να δοκιμάσεις - παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις σχετικά.

επιδερμιδα iStock

Με την πληθώρα των skincare προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά αλλά και όλων των trends που έρχονται κάθε μέρα στην επιφάνεια μέσω των social media, είναι λογικό να μπερδεύεσαι και να μην ξέρεις τι να πρωτοακολουθήσεις. Όπως επίσης είναι απολύτως λογικό η ίδια η ρουτίνα που υιοθετείς και ενδεχομένως αλλάζεις κατά καιρούς να αποβεί "προβληματική" για την επιδερμίδα σου.

Αυτός ήταν και ο λόγος που διάφοροι δερματολόγοι, με πρωτοστάτη τη διάσημη Dr. Whitney Bowe, ξεκίνησαν μια νέα μόδα, αρχικά στα ιατρεία και στους ασθενείς τους για να πάρει διαστάσεις αργότερα και στα social media. Έτσι, το πρόσφατο skincare trend που έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό ακούει στο όνομα "Skin cycling" και αφορά στην ουσία μια εναλλαγή βημάτων στη νυχτερινή skincare ρουτίνα (και όχι στην πρωινή) με στόχο αφενός τη σωστή εφαρμογή (ενεργών) συστατικών ώστε να αφομοιωθούν σωστά από την επιδερμίδα και αφετέρου την αποφυγή ερεθισμών από την υπερβολική χρήση ορισμένων προϊόντων.

Το Skin Cycling σε βοηθά να αποκομίσεις όλα τα οφέλη των προϊόντων που εφαρμόζεις, με την προϋπόθεση ότι ακολουθείς μια ορισμένη στρατηγική εφαρμογής συγκεκριμένων προϊόντων σε συγκεκριμένο χρόνο.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i