Βελούδινα νύχια: Το nail trend που έχει κατακλύσει το Instagram

Tα velvet nails είναι μια (όχι τόσο νέα) μόδα που έχει ενθουσιάσει τις beauty addicts.

νυχια iStock

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την εποχή που τα βελούδινα νύχια έκαναν χαμό στα social media. Πληκτρολόγησε "velvet nails" στο google και στα social media και θα διαπιστώσεις πόσες θαυμάστριες είχαν. Και δεν τις αδικούμε, καθώς το βελούδινο εφέ στα νύχια είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακό αλλά και ιδιαίτερο, αφού δεν θυμίζει τίποτα από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Το συγκεκριμένο trend φαίνεται να επέστρεψε αφού οι αναζητήσεις με το σχετικό hashtag στα social media είναι χιλιάδες.

Δες επίσης: Βαρέθηκες τα μακριά, μονότονα μαλλιά σου; Το κούρεμα που πρέπει να ζητήσεις για πλούσιο όγκο και ζωντάνια

Τι είναι τα velvet nails;

Πρόκειται για εκείνο το εφέ που αφήνει μια βελούδινη υφή στο νύχι αλλά και μια ιριδίζουσα λάμψη που τα κάνει να λαμπυρίζουν στο φως. Το εφέ μπορεί να εφαρμοστεί είτε σε ολόκληρο το σώμα του νυχιού είτε μόνο στις άκρες ή σε μικρά σχέδια, σαν λεπτομέρειες στο μανικιούρ που ωστόσο θα κάνουν τη (μεγάλη) διαφορά. Η υφή είναι απαλή και χνουδωτή και θυμίζει όσο τίποτα άλλο χειμώνα, γιορτές και Χριστούγεννα. Έφτασαν δηλαδή πάνω στην ώρα για τη γιορτινή περίοδο που πλησιάζει.

Δες επίσης: Μανικιούρ χειμώνας '22: Αυτό είναι το χρώμα που έχουν υιοθετήσει από τώρα όλες οι fashionistas στα νύχια τους

Το συγκεκριμένο εφέ μανικιούρ μπορεί να γίνει σε ό, τι χρώμα θες, από χρυσό και ασημί μέχρι χακί, λαδί, καφέ, ακόμα και μπορντό. Αν θες τη γνώμη μας, δείχνει υπέροχο σε ασημί και χρυσό αφού οι παιχνιδισμοί που κάνει στο φως σε μαγνητίζουν.

Δες μερικά nail looks για να διαπιστώσεις του λόγου το αληθές:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i