Xmas glam: Το γιορτινό nail art της JLo είναι η καλύτερη ιδέα για το πεντικιούρ του ρεβεγιόν

Το κομψό πεντικιούρ που θα αναβαθμίσει ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση.

Jennifer Lopez Splash News / Ideal Image

Παρ' όλο που το πεντικιούρ δεν ανήκει στις προτεραιότητές μας μέσα στον χειμώνα, οι γιορτές και το ρεβεγιόν που πλησιάζουν μας βάζουν σε διαφορετικό mood. Όλο και κάποιο ανοιχτό παπούτσι ή πέδιλο θα φορέσουμε σε κάποιο πάρτι, σε βραδινή έξοδο ή στο ρεβεγιόν, που θα συμπληρώσει ιδανικά το party dress μας. Γι' αυτό και το πεντικιούρ βρίσκεται πια τα Χριστούγεννα σε πρώτο πλάνο, μιας και πρόκειται για μια λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στο όλο look μας.

Δες επίσης: Μανικιούρ χειμώνας '22-'23: Οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια

Αν αναρωτιέσαι ποιο χρώμα θα δείξει καλύτερα στα πόδια σου αλλά και ποια απόχρωση είναι ιδανική για τον χειμώνα, σού έχουμε την απάντηση: το nail art που έκανε πρόσφατα η Jennifer Lopez σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. 

Δες επίσης: Χειμώνας 2022: Τα 5 δημοφιλέστερα χρώματα για κοντά νύχια

Πιο αναλυτικά, η Λατίνα σταρ, που πάντα κάνει τα πιο προσεγμένα και glamorous mani-pedi δίνοντάς μας τις καλύτερες ιδέες, επέλεξε ένα σκούρο και πολύ σικ σοκολατί χρώμα για τα νύχια των ποδιών της. Να σημειώσουμε εδώ ότι το καφέ και όλες οι αποχρώσεις του ανήκουν στα μεγαλύτερα trends της φετινής σεζόν και φοριέται παντού, από την κορυφή έως τα νύχια κυριολεκτικά. 

Δες επίσης: Τα 3 πιο δημοφιλή κουρέματα που αναμένεται να κυριαρχήσουν στο streetstyle το 2023

Η τραγουδίστρια ωστόσο δεν έμεινε μόνο στο χρώμα. Με τη βοήθεια του Tom Bachik, του ταλαντούχου nail artist που εμπιστεύεται απόλυτα τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε μερικά χρυσά κρύσταλλα Swarovski στα δύο μεγάλα δάχτυλα. Αυτό το twist ήταν που έκανε τη μεγάλη διαφορά στα νύχια της, αφού διακρίνονται από μακριά ενώ τα κρύσταλλα χαρίζουν μια διακριτική λάμψη - άσε που φαίνεται σαν μικρό nail art σχέδιο.

Δες το εφέ:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i