Κάθε πότε πρέπει να λούζουμε τα μάλλιά μας; Η Jennifer Aniston έχει την απάντηση

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε τη δική της ρουτίνα για την περιποίηση των μαλλιών της.

Jennifer Aniston Splash News / Ideal Image

Αναμφίβολα, η Jennifer Aniston δεν πρέπει να έχει τις λεγόμενες bad hair days που κατά καιρούς αναγκάζουν εμάς, τις υπόλοιπες κοινές θνητές να πιάσουμε τα μαλλιά μας ή να φορέσουμε ένα καπέλο για να τα κρύψουμε. Άλλωστε, πάντα τα μαλλιά της μοιάζουν λαμπερά και επιμελώς ατημέλητα χτενισμένα, γι'αυτό προχώρησε και στη δημιουργία του brand της, LolaVie, με προϊόντα για τα μαλλιά.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε ο επίσημος λογαριασμός του brand, η Aniston απάντησε σε κάποιες προσωπικές ερωτήσεις, ανάμεσα στις οποίες αποκάλυψε τη ρουτίνα για τα μαλλιά της. Ειδικότερα, η ηθοποιός απάντησε πως είναι άνθρωπος του καφέ και κάνει ντους πρωί και βράδυ. Όσο για τα μαλλιά της, η ίδια αποκάλυψε πως όταν δουλεύει, συνήθως λούζει τα μαλλιά της κάθε μέρα, ενώ όταν είναι πιο χαλαρή προτιμά να τα περιποιείται κάθε τρεις ημέρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LolaVie (@lolavie)

 

Η Aniston παραδέχθηκε πως όπως όλες οι γυναίκες έτσι κι εκείνη έχει τις "κακές της μέρες" σε ό,τι αφορά τα μαλλιά της, όμως ποιος την πιστεύει; Εμείς σίγουρα όχι. Χωρίς αμφιβολία, ωστόσο θα ακολουθούσαμε την τακτική της. Όμως, η αλήθεια είναι πως το κάθε πότε πρέπει να λούζεις τα μαλλιά σου αποτελεί προσωπική υπόθεση και εξαρτάται από τον τύπο της τρίχας σου. Πιο αναλυτικά, αν έχεις λιπαρά ή λεπτά μαλλιά είναι πιθανό να λούζεσαι πιο συχνά από κάποιον που έχει πιο χοντρή τρίχα και ξηρότερα μαλλιά. Ο γενικός κανόνας λέει ότι πρέπει να λουζόμαστε 2 με 3 φορές την εβδομάδα, χωρίς ωστόσο να είναι απόλυτος. Δες τι ταιριάζει στον δικό σου τύπο μαλλιών και κάνε αυτό που πιστεύεις (και που σου συστήνει ο /η ειδικός για μαλλιά σου) πως είναι το καλύτερο για σένα. 

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i