Αυτό είναι τo stylish χτένισμα που θα δώσει όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά - και γίνεται μέσα σε 3'

Αν πάντα ζήλευες τον όγκο στα μαλλιά, αυτό το χτένισμα είναι για σένα.

hair iStock

Εάν ανήκεις στις γυναίκες που έχουν λεπτά μαλλιά χωρίς πολύ όγκο και αναζητάς λύσεις και τεχνάσματα ώστε να προσθέσεις "μαγικά" περισσότερο όγκο, κίνηση και ζωντάνια σε αυτά, έχουμε το καλύτερο hair hack.

Πρόκειται για ένα χτένισμα που αναδεικνύει (και ίσως φαίνεται ακόμα καλύτερο) στα λεπτά μαλλιά, κι αυτό δεν είναι άλλο από ένα εύκολο half-up. Τα μαλλιά που είναι πιασμένα "μισά-μισά" ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα των γυναικών, αφού το χτένισμα αυτό είναι τέλειο για τις φορές που θες να καμουφλάρεις μια bad hair day ή για τις ημέρες που θες να μαζέψεις μεν τα μαλλιά σου, αλλά όχι ολόκληρα και όχι στην κλασική αλογοουρά. Επιπλέον, αυτού του είδους τα χτενίσματα δείχνουν καλύτερα σε λεπτά μαλλιά - ενώ αν είναι και σπαστά ή σγουρά, τότε ακόμα καλύτερα. 

Δες επίσης: Τα 3 πιο δημοφιλή κουρέματα που αναμένεται να κυριαρχήσουν στο streetstyle το 2023

Πώς ακριβώς θα δώσεις αυτή την ψευδαίσθηση του όγκου;

Ξεκίνα κάνοντας σπαστά τα μαλλιά σου, είτε με τη χρήση κάποιου hot styler είτε πλέκοντάς τα κοτσιδάκια. Όταν είναι έτοιμα, πιάσε δύο πλαϊνές τούφες και ξεκίνα κάνοντας είτε πλεξούδες είτε rope tails (που είναι μια πιο εύκολη εκδοχή της κοτσίδας). Στερέωσε τις άκρες τους με τσιμπιδάκια ή clips / κλάμερ στο πίσω μέρος του κεφαλιού και... voilà! Είσαι πανέτοιμη. 

Δες επίσης: 3 hairstyling tips από τον κομμωτή της JLo που "αφαιρούν" χρόνια από το πρόσωπο

Αν έχεις πλαϊνές αφέλειες μπορείς να τις αφήσεις να πλαισιώσουν το πρόσωπό σου, κάτι που θα χαρίσει λίγο περισσότερο όγκο στο χτένισμα. Εναλλακτικά, μπορείς να απομονώσεις μερικά μακριά τουφάκια δεξιά κι αριστερά του μετώπου και να τα κρεπάρεις με μια λεπτή χτένα.

Δες επίσης: To Barbie Ponytail είναι το girly χτένισμα που θα σου χαρίσει άφθονο όγκο στα μαλλιά, όσο λεπτά κι αν είναι

Δες και το παρακάτω βίντεο για λίγο περισσότερο inspo:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i