H JLo έκανε το πιο ανοιξιάτικο μανικιούρ - και είναι η τέλεια ιδέα για Easter mani

Plus, μερικές ακόμη κομψές επιλογές για το μανικιούρ του Πάσχα.

Jennifer Lopez Splash News / Ideal Image

Άλλη μια φορά που η Jennifer Lopez έκανε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ευρηματικά μανικιούρ, όπως άλλωστε συνηθίζει αρκετά συχνά. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αντλήσει άπλετη έμπνευση από τις επιλογές της στα νύχια ενώ δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πολλές φορές καθορίζει και τα nail trends.

Δες επίσης: Ανοιξιάτικο μανικιούρ 2023: Το καφέ έχει ήδη γίνει το νέο nude στα νύχια

Αυτή τη φορά ωστόσο, και πιστή στο πνεύμα της άνοιξης, επέλεξε ένα floral mani με χρωματιστά, ζωγραφισμένα στο χέρι, λουλούδια σε διάφανη βάση. Τα κάθε είδους λουλούδια σε συνδυασμό με τους παστέλ χρωματισμούς αλλά και τις πιο nude αποχρώσεις, συνθέτουν τις ιδανικές επιλογές για τα μανικιούρ της άνοιξης.

Παράλληλα, μπορούν να υιοθετηθούν άνετα και για το μανικιούρ του Πάσχα, μιας και έφτασε η εποχή που όλες μας αναζητάμε ανάλογα σχέδια και χρώματα για να ανανεώσουμε τα νύχια μας. Βέβαια, τα κλασικά σχέδια με Easter theme παραμένουν "in", οπότε μπορείς άφοβα να επιλέξεις λεπτεπίλεπτα nail art patterns με πουά σχηματισμούς, μικρά πασχαλινά αυγά και χαριτωμένα λαγουδάκια, εφόσον θες να ακολουθήσεις την παράδοση. 

Δες επίσης5 ανοιξιάτικα χτενίσματα, ιδανικά για τις διακοπές του Πάσχα

Κάνοντας την αναζήτησή μας στα social media, ανακαλύψαμε άπειρες ιδέες για ένα πασχαλινό μανικιούρ που θα κάνει τη διαφορά. 

Δες παρακάτω μερικές από αυτές:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i