Jennifer Lopez: Έκανε το νεανικό, πολύ trendy κούρεμα που κολακεύει τις γυναίκες όλων των ηλικιών

Το hot κούρεμα που έκανε το πρόσωπό της να δείχνει πολύ "δροσερό".

Jennifer Lopez Splash News / Ideal Image

Η Jennifer Lopez ανήκει σε εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να ανανεώνουν συχνά τα μαλλιά τους, είτε μιλάμε για χτένισμα, είτε για κούρεμα ή χρώμα. Μάλιστα, έχει χαρακτηρισθεί πολύ εύστοχα ως "χαμελαίων", μιας και οτιδήποτε υιοθετήσει φαίνεται σαν να έχει φτιαχτεί για εκείνη. Με λίγα λόγια, της ταιριάζουν όλα.

Κι ενώ κάνει πολύ συχνά αλλαγές στα μαλλιά λόγω και των επαγγελματικών εμφανίσεων που απαιτούν ανάλογα χτενίσματα και κουρέματα, τις περισσότερες φορές μιλάμε για περούκες και όχι για τα actual μαλλιά της. Αυτή τη φορά ωστόσο υιοθέτησε ένα σούπερ δημοφιλές κούρεμα, που χαρακτηρίστηκε από όλους ως πολύ νεανικό και trendy.

Δες επίσης: Mermaid eyes: Το πιο "δροσερό" makeup look του φετινού καλοκαιριού είναι και το πιο trendy

Ο λόγος για το butterfly cut, ένα κούρεμα ιδανικό για μακριά μαλλιά, μιας και χαρίζει όγκο και κίνηση χωρίς να κοπεί μήκος. Αυτό επιτυγχάνεται με το έντονο φιλάρισμα και τις μύτες που κόβονται στα μπροστινά κυρίως τμήματα των μαλλιών και χαρίζουν ακριβώς αυτό το bouncy εφέ. Επιπλέον, η star ολοκλήρωσε το κούρεμα κόβοντας full fringe, μακριές και γυριστές αφέλειες δηλαδή που καλύπτουν ολόκληρο το μέτωπο. Παράλληλα, ανανέωσε και το χρώμα περνώντας μελί ανταύγειες που φώτισαν ακόμα περισσότερο την καστανή βαφή - αλλά και το πρόσωπό της.

Δες επίσης: Τα 3 πιο δημοφιλή κουρέματα που αναμένεται να κυριαρχήσουν στο streetstyle το 2023

Την ολοκαίνουρια αυτή αλλαγή την είδαμε από τον ίδιο τον λογαριασμό της στο Instagram, μιας και η Jennifer Lopez δημοσίευσε μια φωτογραφία με το καινούργιο της look, που επιμελήθηκε ο hairstylist Lorenzo Martin. Γιατί θεωρείται τόσο νεανικό; Γιατί το φιλάρισμα είναι μια τεχνική που επιλέγεται κατεξοχήν από πιο νεαρές γυναίκες, μιας και χαρίζει ένα πιο παιχνιδιάρικο στιλ στα μαλλιά και στην όλη εμφάνιση. Επιπλέον, οι αφέλειες που καλύπτουν το μέτωπο καμουφλάρουν ταυτόχρονα και τις όποιες λεπτές γραμμές και ρυτίδες υπάρχουν στο μέτωπο ή / και στο πόδι της χήνας, ενώ κάνουν όλα τα βλέμματα να πέδτουν κυρίως στα χείλη.

Δες το αποτέλεσμα:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i