3 έξυπνα hacks για υπέροχες βλεφαρίδες, που όντως "δουλεύουν"

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για βλεφαρίδες σαν ψεύτικες.

βλεφαριδες

Αν σου έχει τύχει ποτέ να ξεχάσεις να βάλεις μάσκαρα, θα έχεις καταλάβει πόσο must have προϊόν είναι το συγκεκριμένο beauty item για το νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Μήκος, όγκο, καμπυλότητα ακόμα και περιποίηση, αυτά είναι τα στοιχεία που υπόσχεται να χαρίσει στις βλεφαρίδες σου μια μάσκαρα, με τελικό στόχο το σαγηνευτικό, έντονο βλέμμα.

Υπάρχουν ωστόσο μερικά hacks που θα σε βοηθήσουν να επωφεληθείς στο φουλ από μια μάσκαρα. Είναι αλήθεια άλλωστε ότι ο τρόπος εφαρμογής είναι το παν για να δείξουν υπέροχες οι βλεφαρίδες σου. Με λίγα λόγια, ακόμα και την πιο ακριβή μάσκαρα να έχεις στην κατοχή σου, δεν θα κάνεις τίποτα αν δεν γνωρίζεις πώς να την εφαρμόζεις σωστά.

Δες επίσης: Like falsies: Αυτό είναι τo viral lash hack για βλεφαρίδες σαν ψεύτικες

Δες παρακάτω 3 έξυπνα hacks που όντως "δουλεύουν":

#1. Ξεκίνα τραβώντας μια σούπερ λεππτή γραμμή eye liner (με υγρό liner ή μολύβι, ό,τι σε βολεύει περισσότερο) σύρριζα στις πάνω βλεφαρίδες. Αυτή η μικρή κίνηση θα κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται ακόμα πιο έντονες, μεγαλύτερες αλλά και πιο πυκνές.

 #2. Συνέχισε εφαρμόζοντας πρώτα μια μάσκαρα για όγκο. Αυτή τη μάσκαρα θα την εφαρμόσεις κρατώντας σε καθοδική πορεία το βουρτσάκι, ξεχωρίζοντας κατά κάποιον τρόπο τις βλεφαρίδες μεταξύ τους. Στη συνέχεια, θα εφαρμόσεις μια μάσκαρα για μήκος (ή καμπυλότητα, ανάλογα τις ανάγκες σου), κρατώντας το βουρτσάκι αυτή τη φορά σε οριζόντια θέση και ξεχωρίζοντας τις βλεφαρίδες σου.

Δες επίσης: Blow-dry hair: Πώς θα κάνεις το πιο δημοφιλές και κολακευτικό χτένισμα χωρίς εργαλεία styling

#3. "Άνοιξε" τα βλέφαρά σου κρατώντας με το δάχτυλο το μάτι καθώς βάφεις τις βλεφαρίδες σου. Αυτή η κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά στο αποτέλεσμα, ενώ θα σε βοηθήσει να απλώσεις πιο σωστά τη μάσκαρα.

Extra tip: Αν παρατηρείς κόμπους στις βλεφαρίδες, ή αν αυτές είναι κολλημένες μεταξύ τους, ξεχώρισέ τες με ένα καθαρό spoolie. Αυτή η συμβουλή είναι πραγματικά game-changing, καθώς μπορεί να κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν σούπερ πυκνές και μακριές. Αν αντιθέτως τις αφήσεις ως έχουν (δηλαδή κολλημένες), το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό και οι βλεφαρίδες σου θα φαίνονται λίγες.

Δες και το παρακάτω βίντεο:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i