Αυτό το χρώμα είναι το "νέο ροζ" στο μανικιούρ του καλοκαιριού

Και δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι.

nails Splash News / Ideal Image

Τον τελευταίο καιρό "βομβαρδιζόμαστε" στην κυριολεξία με μανικιούρ που ακολουθούν πιστά την παλέτα του ροζ (και όλων των αποχρώσεών του). Έτσι, το vivid pink, το παστέλ ή ημιδιάφανο ροζ, το φούξια αλλά και το τριανταφυλλί είναι μερικά μόνο από τα mani looks που θα δεις με ένα απλό σκρολάρισμα στα social media. Girly χρώματα που ταιριάζουν πολύ και με την Barbiecore φιλοσοφία, που είναι τόσο στη μόδα τελευταία. 

Δες επίσης: Blow-dry hair: Πώς θα κάνεις το πιο δημοφιλές και κολακευτικό χτένισμα χωρίς εργαλεία styling

Κόντρα όμως σε όλη αυτή τη... barbiemania, υπάρχουν γυναίκες που προτιμούν τις πιο απλές και απέριττες αποχρώσεις, που ωστόσο παραμένουν στα trends χάρη στη διαχρονική κομψότητά τους. Αναφερόμαστε σε ένα αρκετά παρεμφερές χρώμα, που ανήκει στη σχετική παλέτα, όμως διαφέρει αρκετά τελικά ως προς το εφέ που αφήνει στα νύχια. 

Δες επίσης: 3 έξυπνα hacks για υπέροχες βλεφαρίδες, που όντως "δουλεύουν"

Ο λόγος για το απαλό ροδακινί ή βερυκοκί, μια απόχρωση που ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο απαλό ροζ και στο μπεζ ή εκρού, ή μάλλον, ανακατεύει ιδανικά αυτές τις αποχρώσεις για να δημιουργηθεί το πολύ chic peachy χρώμα. Η JLo το έχει ήδη υιοθετήσει - και κάτι μας λέει ότι αυτό θα γίνει το "νέο ροζ" του φετινού καλοκαιριού.

Δες πώς δείχνει στα νύχια:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i