Αυτή η mascara κοστίζει λιγότερο από 5 ευρώ και χαρίζει βλεφαρίδες σαν ψεύτικες

Τη δοκιμάσαμε και τη λατρέψαμε αμέσως.

μασκαρα

Μερικά προϊόντα ομορφιάς είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές στο μπουντουάρ μας και αυτό δεν αλλάζει εύκολα. Σίγουρα, τώρα καθώς διαβάζεις αυτές τις γραμμές θα έχουν έρθει αμέσως στο μυαλό σου μερικά από αυτά τα beauty items που, δίχως καμία αμφιβολία, είναι και η mascara. Ναι, καθώς μια μόνο πινελιά, από αυτό το σύμμαχο ομορφιάς, αρκεί για να δώσουμε ένταση στο βλέμμα μας και να χαρίσουμε στο makeup-look μας τη "σπιρτάδα" που χρειάζεται, το μόνο που απλά έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να βρούμε αυτή τη μια και μοναδική mascara που θα μας χαρίσει το ιδανικό αποτέλεσμα.

Κάνοντας την καθιερωμένη beauty αναζήτησή μας, λοιπόν, καταλήξαμε για ακόμα μια φορά στο εξής συμπέρασμα: Η αποτελεσματικά που έχει ένα προϊόν δεν καθορίζεται από την τιμή και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι σίγουρα η mascara Lash Princess από Essence.

Το brand μένοντας πιστό στη φιλοσοφία του "clean beauty” έχει δημιουργήσει αυτή την αποτελεσματική mascara, η οποία τονίζει άψογα το βλέμμα μας, δίχως να επιβαρύνει τις βλεφαρίδες. 

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i