5+1 βήματα για να γίνεις ειδική στο dirty talking

Ένας οδηγός για τις "βρώμικες" ατάκες στο κρεβάτι.

sexting iStock

Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες που δεν προτιμούν τις "βρώμικες" ατάκες στο κρεβάτι, είναι η πλειοψηφία και φυσικά κανείς δεν μπορεί να τις κρίνει για αυτό. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που ο άνδρας επιθυμεί το dirty talking κατά τη διάρκεια του σεξ; Πώς θα το εντάξει στο "παιχνίδι"; Σύμφωνα με το Medical Daily, οι άνθρωποι απολαμβάνουν πραγματικά να μιλάνε βρώμικα στο κρεβάτι, επειδή ενεργοποιεί διάφορες περιοχές του εγκεφάλου σας, ενώ ταυτόχρονα διεγείρεται το σώμα. Αν επομένως θέλετε να το δοκιμάσετε με τη σύντροφό σας, σας έχουμε μερικά βήματα για να το πετύχετε. 

Ξεκινήστε αργά και δείτε πώς αντιδρά η σύντροφός σας

Όπως συμβαίνει σχεδόν με όλα όσα έχουν σχέση με το σεξ, η συναίνεση είναι το κλειδί. Πριν χρησιμοποιήσετε τις καλύτερες ατάκες σας, μιλήστε της. Ρωτήστε την αν θέλει να δοκιμάσει, πριν γίνετε δημιουργικοί. Αν δεν ξέρετε πώς να θίξετε το θέμα, προσπαθήστε να το εισαγάγετε στην κουβέντα με χαλαρό τρόπο. Μεταξύ σοβαρού και αστείου. Κάτι σαν "το ήξερες ότι έρευνες δείχνουν τα βρώμικα λόγια μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της οικειότητας μεταξύ των συντρόφων;", Αν δείτε ότι είναι δεκτική, δοκιμάστε να ξεκινήσετε με απλές φράσεις.

Δοκιμάστε το sexting

Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα δείχνει ότι το sexting μπορεί να χρησιμεύσει ως προοίμιο για να μιλήσετε βρώμικα με τον σύντροφό σας και για την πραγματική σεξουαλική επαφή. Η μελέτη σημειώνει ότι οι γυναίκες αισθάνονται πιο άνετα να μιλούν βρώμικα με άτομα με τα οποία έχουν κάνει sexted στο παρελθόν. Και πάλι όμως, ξεκινήστε αργά. Η μελέτη δείχνει ότι ο δρόμος προς τη σεξουαλική διέγερση στις γυναίκες δεν είναι τόσο άμεσος, πρέπει να ξεκινήσετε με το να της δώσετε να καταλάβει ότι τη θέλετε, αλλά να μην είστε τόσο ωμοί.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i