Πώς θα χαρίσεις διάρκεια στο άρωμά σου για να μοσχοβολάς όλη μέρα

Μερικά εύκολα tips.

αρωμα Instagram

Είναι γνωστό ότι το άρωμα μπορεί να εξασθενήσει γρήγορα μετά από λίγη ώρα, εξαιτίας πολλών παραγόντων. Μπορεί να φταίει ο τύπος της επιδερμίδας σου, οι συνθήκες στις οποίες εκτίθεσαι μέσα στη μέρα (πχ έντονη ζέστη και ήλιος, άθληση, μπάνιο στη θάλασσα) ακόμα και το ίδιο το άρωμα πολλές φορές. Βέβαια, πολλές φορές νομίζουμε ότι δεν μυρίζει, ενώ στην πραγματικότητα οι άλλοι συνεχίζουν να το απολαμβάνουν πάνω μας, ακόμα και μετά από ώρες. Αυτό συμβαίνει γιατί η μύτη μας συνηθίζει εύκολα στη μυρωδιά, ιδίως αν είναι ένα άρωμα που φοράς για καιρό.

Δες επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την πιο κολακευτική τάση μακιγιάζ του φετινού καλοκαιριού

Εάν πάντως πρόκειται για την πρώτη περίπτωση, δηλαδή να εξασθενεί αντικειμενικά μετά από ώρα, υπάρχουν τρόποι να το κάνεις να διαρκεί περισσότερο. Διάβασε παρακάτω τα tips που θα σε κάνουν να μοσχοβολάς πάντα, σε κάθε συνθήκη.

#1. Αμέσως μετά το ντουζ, εφάρμοσε μια κρέμα σώματος που να ανήκει ωστόσο στην ίδια κατηγορία με αυτή του αρώματός σου. Δεν χρειάζεται δηλαδή να είναι ολόιδιο ή από την ίδια σειρά (αν και θα βόλευε), αρκεί απλά να έχουν παρόμοιες νότες. Αν φοράς φλοράλ αρώματα, επίλεξε μια κρέμα σώματος με φλοράλ νότες, αν σου αρέσουν τα πιο φρέσκα, επίλεξε μια κρέμα με musk κ.ο.κ.

Δες επίσης: Τα must-have beauty items του νεσεσέρ διακοπών

#2. Συνέχισε με ένα body oil, το οποίο θα εφαρμόσεις σε όλο το σώμα, τον λαιμό αλλά και το πίσω μέρος των αυτιών. Ο συνδυασμός των δυο παραπάνω κάνει το άρωμα να διαρκεί πολύ περισσότερο μέσα στη μέρα.

#3. Ψέκασε το άρωμά σου σε στρατηγικά σημεία: στον λαιμό, τον αυχένα, τα αυτιά, στο στήθος, ακόμα και τα πόδια (στο πίσω μέρος των γονάτων).  

Δες το βίντεο:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i