5 τάσεις μανικιούρ που θα κυριαρχήσουν φέτος το φθινόπωρο

Τα nail trends που έχουν ήδη συναρπάσει τις πιο κομψές γυναίκες.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Μετά τα "lip gloss nails", τα "milk bath nails" αλλά και τα ροζ μανικιούρ με έμπνευση από τη Barbie, που μονοπώλησαν την προσοχή μας την προηγούμενη σεζόν, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις τάσεις μανικιούρ που προβλέπεται ότι θα επικρατήσουν το φθινόπωρο του '23. 

Όλα δείχνουν ότι ο Σεπτέμβρης θα ξεκινήσει δυναμικά, με λίγο διαφορετικές αποχρώσεις στα νύχια, που συνάδουν με την παλέτα του φθινοπώρου, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε εντελώς τα απαλά ροζ και λαμπερά nudes που τόσο λατρέψαμε το καλοκαίρι - και θεωρούνται passepartout όλο τον χρόνο.

Δες επίσης: Η μόνη συμβουλή που χρειάζεται να γνωρίζεις για ενυδατωμένη, λαμπερή επιδερμίδα μετά τις διακοπές

Οι πιο δημοφιλείς τάσεις μανικιούρ για το φθινόπωρο του '23 είναι οι παρακάτω:

#1. "Ugly" nails

To γκρι σε κάθε τόνο είναι το "άσχημο" χρώμα που αναμένεται να κάνουμε όλες στα νύχια μας την ερχόμενη σεζόν. Με μια προσεκτική ματιά άλλωστε δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι το γκρι επικρατεί ήδη εδώ και μήνες στα ρούχα μας, καλοκαιρινά και ανοιξιάτικα, ενώ άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί ως το νέο μαύρο. Είναι ουδέτερο και ταιριάζει με όλα, μένει ωστόσο να δούμε πόσο θα κολακεύει τα άκρα μας.

#2. Latte nails

Μετά το latte makeup που έκανε θραύση το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα των latte nails. Στην ουσία, εδώ μιλάμε για το καφέ (καφέ σκούρο και πιο ανοιχτό, το σοκολατί, το καφέ-μπεζ) που ακολουθεί την παλέτα χρωμάτων του αντίστοιχου μακιγιάζ και κολακεύει όλα τα δέρματα.

#3. Strawberry art nails

Αντίστοιχα με την παραπάνω τάση, τα strawberry nails υπακούουν στο ανάλογο makeup trend που έγινε viral πρόσφατα και μέσα σε λιγότερο από 1 βδομάδα χάρη στη Hailey Bieber. Τα νύχια βάφονται σε φραουλί ή ζωηρές κοκκινοφούξια αποχρώσεις, ενώ μπορεί να έχουν και αυτοκόλλητα ή σχέδια με το πιο δημοφιλές φρούτο. 

Δες εδώ: "Strawberry Girl Makeup": To viral καλοκαιρινό μακιγιάζ που θα κάνουμε και το φθινόπωρο

#4. Sorbet lemon

Ξέχνα για λίγο τα girly pinks και βάλε στη ζωή σου τα νύχια σε αποχρώσεις σορμπέ λεμόνι. Μπορεί να σου φαίνονται πολύ καλοκαιρινά, η αλήθεια είναι όμως ότι το κίτρινο (παστέλ και πιο φλούο, καναρινί ή σκούρο κίτρινο και μουσταρδί, σορμπέ κίτρινο) είναι το ιδανικό χρώμα για την ιδανική μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, ενώ αναδεικνύει και το μαύρισμα.

#5. Bare manicure

Τα "γυμνά" νύχια, ή αλλιώς, τα νύχια που δεν έχουν καθόλου χρώμα, έχουν αρχίσει να γίνονται μεγάλη τάση ήδη από το καλοκαίρι και τις διακοπές. Πολύ βολικό για εσένα που δεν θες να βάφεις συχνά τα νύχια σου ή να προβληματίζεσαι σχετικά με το τι χρώμα θα τα κάνεις, αν σου χάλασαν / ξέφτισαν κλπ, τα bare nails είναι όσο κομψά είναι και τα βαμμένα, εφόσον φυσικά είναι σωστά φροντισμένα.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i