"Strawberry Girl Makeup": To viral καλοκαιρινό μακιγιάζ που θα κάνουμε και το φθινόπωρο

To "γλυκό" μακιγιάζ που θα σε κάνει να δείξεις φρέσκια και νεότερη στο λεπτό.

Lucy Hale Splash News / Ideal Image

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα look μακιγιάζ αντλεί έμπνευση για την ονομασία του από ένα φρούτο / καφέ / γλυκό ή οποιοδήποτε άλλο βρώσιμο προϊόν - βλ. latte makeup. Έτσι έγινε και με το πολύ πρόσφατο strawberry makeup, που δανείζεται την ονομασία του από το πιο γλυκό και δημοφιλές φρούτο. Και, μάντεψε, έχει καταφέρει μέσα σε λιγότερο από 10 μέρες να γίνει τόσο viral, που αριθμεί ήδη πάνω από 30 εκ. αναζητήσεις στα social media ενώ πλέον μιλάμε για μια νέα καλοκαιρινή τάση μακιγιάζ που δεν αναμένεται να μας εγκαταλείψει ούτε το φθινόπωρο.

Ίσως βοηθά και ο τρόπος που έγινε γνωστό το συγκεκριμένο trend, μιας και το λάνσαρε η Hailey Bieber, το "it" girl που ό,τι κι αν σκαρφιστεί, ό,τι κι αν φορέσει, γίνεται αντικείμενο πόθου από την πλεινότητα των γυναικών το επόμενο λεπτό. Αντλώντας έμπνευση από το αγαπημένο φρούτο και το χαρακτηριστικό φραουλί χρώμα που τόσο πολύ κολακεύει την επιδερμίδα, ιδίως το καλοκαίρι, κατάφερε να δημιουργήσει ένα buzz γύρω από το συγκεκριμένο makeup look, με χιλιάδες κοπέλες να επιχειρούν να το αντιγράψουν, ή ακόμα και να δώσουν τη δική τους εκδοχή για το strawberry makeup.

Dreamy hair: 5 SOS tips για να προστατεύσεις αποτελεσματικά τα μαλλιά σου στις διακοπές

Τι ακριβώς σημαίνει το "strawberry makeup look";

Στην ουσία, δεν είναι κάτι διαφορετικό από ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ σε ροζ/κόκκινες αποχρώσεις. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι το φραουλί ή πιο κερασί χρώμα σε μήλα, χείλη και μάτια, μια απόχρωση που χαρίζει ζωηράδα αλλά και μια όψη υγείας, κάνοντάς σε να δείχνεις φρέσκια και νεότερη στη στιγμή. Ταυτόχρονα, το αποτέλεσμα πρέπει να δείχνει μεν έντονο αλλά απόλυτα φυσικό, σαν να είναι "δικό σου" και όχι δημιουργημένο με προϊόντα μακιγιάζ. Τέλος, οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά είναι τα χτενισμένα σε ανοδική φορά φρύδια (fluffy brows), η γυαλάδα στα χείλη που κλειδώνει" το χρώμα καθώς και (προαιρετικά) οι φακίδες, που εύκολα μπορείς να ζωγραφίσεις με ένα καφέ μολύβι. 

Το viral video που θα σε πείσει να μην αμελήσεις ποτέ ξανά τον διπλό καθαρισμό προσώπου

Δες πώς το κάνει η Hailey Bieber:

@haileybieber

Everday Strawberry Makeup 🍓💋

♬ Echos in My Mind (Lofi) - Muspace Lofi

Αλλά και τη βερσιόν της makeup artist της με το berry eyeliner:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i