Αυτό είναι το χρώμα σκιάς που κάνει πραγματικά τα καστανά μάτια να λάμπουν

Η σκιά ματιών που ταιριάζει ιδανικά στα καστανά μάτια (αλλά και τη μαυρισμένη επιδερμίδα).

skin Splash News / Ideal Image

Μπορεί να νόμιζες μέχρι πρότινος ότι οι μπλε / πράσινες / ροζ σκιές ματιών ταιριάζουν καλύτερα στα ανοιχτόχρωμα μάτια, όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: ταιριάζουν και υπογραμμίζουν τέλεια τα καστανά μάτια, αφού κάνουν υπέροχη αντίθεση με αυτά. 

Μπορείς να ξεχάσεις λοιπόν για λίγο τα κλασικά καφέ, μπεζ και όλη τη nude παλέτα χρωμάτων, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα καστανά μάτια, και να βάλεις λίγο χρώμα στη ζωή σου που θα σε αποζημιώσει. Συγκεκριμένα, μπορείς να δοκιμάσεις το πράσινο σε κάθε τόνο, και ιδίως το mermaid green που είναι τόσο στη μόδα φέτος το καλοκαίρι - και θα εξακολουθήσει να είναι και το φθινόπωρο. 

Δες κι εδώ: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Προτείνει 3 χρώματα σκιών που αναδεικνύουν τα καστανά μάτια και τονίζουν το βλέμμα

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το το βαθύ μπλε και το μπλε ελεκτρίκ, χρώματα που σου προτείναμε να εντάξεις στο μακιγιάζ σου φέτος το καλοκαίρι, έτσι και το πράσινο συνδυάζεται ιδανικά με τη θερμή απόχρωση του καφέ και τα κάνει να λάμπουν, αφού διακρίνονται από χιλιόμετρα. Το παραπάνω ισχύει ακόμα περισσότερο στην περίπτωση που μιλάμε για shimmery σκιά, δηλαδή χρώμα με διακριτική χρυσόσκονη, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι τα γνωστά mermaid eyes. Πρόκειται για το "γοργονέ" μακιγιάζ που έκανε θραύση φέτος το καλοκαίρι και είναι ιδανικό και για το φθινόπωρο, μιας και πάλι κάνει αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα. 

Mermaid eyes: Το πιο "δροσερό" makeup look του φετινού καλοκαιριού είναι και το πιο trendy

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πώς να εφαρμόζεις τη shimmery green σκιά με τέτοιον τρόπο ώστε το φινίρισμα να παραμένει διακριτικό αλλά και "wow". Συγκεκριμένα, μπορείς να την απλώσεις μόνο στις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες των ματιών για έμφαση αλλά και για να μην σου φανεί υπερβολικό το χρώμα, προσθέτοντας διακριτική μπεζ σκιά στο κέντρο για να εξισορροπήσεις τις αποχρώσεις.

Δες το βίντεο:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i