3 κομψά χτενίσματα, ιδανικά για σένα που είσαι καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο (ή βάφτιση)

Για να είσαι η πιο καλοχτενισμένη της βραδιάς.

hair Splash News / Ideal Image

Ο Σεπτέμβρης είναι παραδοσιακά ο μήνας των γάμων και των βαφτίσεων, με τα περισσότερα ζευγάρια να θέλουν να εκμεταλλευτούν τον καλό καιρό και την ξεγνοιασιά του αποκαλόκαιρου για να γιορτάσουν την κάθε περίσταση. Αν κι εσύ λοιπόν έχεις λάβει μία ή παραπάνω προσκλήσεις για γάμο ή βάπτιση και αναρωτιέσαι ποιο είναι το ιδανικό χτένισμα, συνέχισε να διαβάζεις.

Ούτε κατακαλόκαιρο αλλά ούτε και βαρύ φθινόπωρο, είναι απορίας άξιο όχι μόνο τι να φορέσουμε σε αυτή τη μεταβατική εποχή αλλά και πώς να φτιάξουμε τα μαλλιά μας. Casual πλεξούδες ή αυστηρά, sleek buns; Φουλ στιλιζαρισμένα ή πιο ανάλαφρα;

Αυτό είναι το χρώμα σκιάς που κάνει πραγματικά τα καστανά μάτια να λάμπουν

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει σωστό και λάθος στο ερώτημα τού τι χτενίσματα να κάνεις. Σωστό χτένισμα είναι αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και όμορφη με τον εαυτό σου. Έτσι, ανάλογα τη δική σου διάθεση αλλά και την προσωπική αισθητική και γούστο, θα επιλέξεις αυτό που θα ταιριάζει καλύτερα με το outfit που θα φορέσεις και θα σε αφήνει να κινηθείς (και να χορέψεις) ελεύθερα.

Μπορείς να αφήσεις ελεύθερα τα μαλλιά σου, ιδίως αν είναι μακριά και θες να τα αναδείξεις. Ίσια, σπαστά ή σγουρά, δεν έχει μεγάλη σημασία - σημασία έχει να δείχνουν περιποιημένα. Αν τώρα θες να τα πιάσεις, μια χαμηλή αλογοουρά είναι πάντοτε μια καλή ιδέα, ενώ οι κότσοι και οι πλεξούδες θα σε βολέψουν πολύ.

Οι καλύτερες κρέμες σώματος για να παρατείνεις το μαύρισμά σου ακόμα και μέχρι τον χειμώνα

Δες μερικές ιδέες που θα σε εμπνεύσουν:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i