Με αυτό το εύκολο hack τα χείλη σου θα δείχνουν πιο ζουμερά στη στιγμή

Απόκτησε πιο όμορφα, σαρκώδη χείλη με τον πιο φυσικό και ανώδυνο τρόπο.

lips Splash News / Ideal Image

Τα σαρκώδη, μεγάλα χείλη είναι ο διακαής πόθος των περισσότερων γυναικών. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που πολλές καταφεύγουν στη λύση του υαλουρονικού και άλλων ενέσιμων, επεμβατικών θεραπειών για να διορθώσουν το σχήμα ή/και να δώσουν όγκο στα χείλη, με στόχο να αποκτήσουν το ονειρεμένο αποτέλεσμα που επιθυμούν. Ωστόσο, δεν είναι μόνο το νυστέρι αυτό που μπορεί να σου εξασφαλίσει όμορφα χείλη - τα καλά νέα είναι ότι και το μακιγιάζ μπορεί να σου χαρίσει αυτό το εφέ των juicy lips, έστω κι αν δεν είναι μόνιμο το εφέ.

Δες επίσης: Concealer | Το "μαγικό" προϊόν που χρειάζεσαι απαραιτήτως για φωτεινό, ξεκούραστο βλέμμα

Για να το πετύχεις, θα χρειαστείς τα εξής 3 προϊόντα και την παρακάτω τεχνική:

Επίλεξε το αγαπημένο σου μολύβι χειλιών και αφιέρωσε λίγο χρόνο για εξάσκηση στον καθρέφτη, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις την τεχνική του shadowing: πρόκειται για εφαρμογή του μολυβιού με τέτοιον τρόπο στο περίγραμμα των χειλιών που να δημιουργούνται σκιές στις κορυφές και στις γωνίες, με αποτέλεσμα να σχηματίζεται η ψευδαίσθηση των πιο πλούσιων, μεγάλων χειλιών. Φυσικά, το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται με το κραγιόν στην ίδια απόχρωση με το μολύβι, που πρέπει να περαστεί αμέσως μετά, αλλά και ένα διάφανο γκλος που θα χαρίσει την απαραίτητη γυαλάδα και λάμψη - στοιχεία που άλλωστε συντελούν στο ζουμερό εφέ.

Δες επίσης: Ξηροδερμία ή πιτυρίδα; Αυτό το συστατικό θα σε βοηθήσει να τα αντιμετωπίσεις με φυσικό τρόπο

Note: Καλό είναι να προτιμήσεις ένα μολύβι στο χρώμα του δέρματος (nude, nude-beige, καφέ), στην απόχρωση που κολακεύει και συμπληρώνει τον τόνο της επιδερμίδας και των χειλιών σου. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα - θυμήσου, δεν πρόκειται ακριβώς για overlining, στο οποίο πρέπει να δίνεται η ίδια προσοχή εξίσου, ώστε να μην δείξει υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i