Ποια είναι σήμερα, η απόλυτη δερματική θεραπεία για σφριγηλό πρόσωπο και νεανικό σώμα;

Αξιοποιώντας τις ραδιοσυχνότητες, τους στοχευμένους υπερήχους αλλά και την Τεχνητή Νοημοσύνη, η επαναστατική πλατφόρμα αισθητικής Exion της BTL Aesthetics αλλάζει όλα τα δεδομένα στο πεδίο της ιατρικής αισθητικής -με αποδείξεις.

exion

Δεν πρόκειται απλώς για μια νέα θεραπεία ομορφιάς, αλλά για ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα στην αιχμή των εξελίξεων της επιστήμης και της τεχνολογίας, που μπορεί να επαναπροσδιορίσει την εικόνα σου σε πρόσωπο και σώμα με τον πιο θεαματικό τρόπο.

Το Exion της BTL Aesthetics είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες, ικανή να θεραπεύσει αποτελεσματικά -και όπως ποτέ άλλοτε- 23 διαφορετικές περιοχές του δέρματος, παρέχοντας αποδεδειγμένες λύσεις για τη γήρανση του προσώπου και του σώματος, τη χαλάρωση του δέρματος, τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και το τοπικό λίπος.

exion

Ορατή και στοχευμένη αναζωογόνηση, ανανέωση και αναγέννηση ιστών

Η καινοτομία του Exion εντοπίζεται σε 3 απλικατέρ, καθένα από τα οποία στοχεύει σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και του προσώπου, ενεργοποιώντας παράλληλα τους φυσικούς μηχανισμούς αναζωογόνησης του σώματος.

Exion Micro-Needling RF: Πρόκειται για την πιο προηγμένη θεραπεία micro-needling που υπάρχει διαθέσιμη αυτή τη στιγμή για την αντιμετώπιση ρυτίδων, χαλάρωσης, ραγάδων και σημαδιών ακμής, παρέχοντας ταυτόχρονα συνολική και βαθιά αναζωογόνησης του δέρματος χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία. Το μυστικό βρίσκεται στις μικροσκοπικές βελόνες που διοχετεύουν μονοπολικές ραδιοσυχνότητες (RF). Αυτοί οι ελεγχόμενοι θερμικοί παλμοί προσφέρουν ...μαγικά οφέλη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Το ακόμη καλύτερο νέο; Δεν θα αισθανθείς σχεδόν τίποτα, χάρη στην τεχνολογία AI της Exion που εξατομικεύει τη διάρκεια των παλμών και την παροχή ισχύος για μια άνετη εμπειρία: η καινοτομία της πλατφόρμας προχωρά ένα βήμα παραπέρα χάρη στην τεχνολογία Fractional RF του Exion, που βοηθά στο να μην αισθάνεσαι την έντονη δυσφορία που συνήθως συνοδεύει ανάλογες θεραπείες. Αναλυτικότερα, η βελόνα προχωρά μόλις 3.5 χιλιοστά κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μια πρόσθετη θερμική διαβάθμιση σε βάθος έως και 8 χιλιοστών, εξασφαλίζοντας απόλυτη αίσθηση άνεσης κατά την εφαρμογή.

Exion Face Applicator: Αποτελεί ένα πραγματικό θαύμα ομορφιάς που απογειώνει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, καθώς επιταχύνει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος στο σώμα, αφήνοντας το δέρμα σου σφριγηλό και νεανικό. Η συγκεκριμένη πρωτοποριακή, μη επεμβατική τεχνολογία αξιοποιεί συνδυαστικά όλη τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων και των στοχευμένων υπερήχων, με σκοπό να ενισχύσει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος στο δέρμα. Είναι η πρώτη συσκευή του είδους της, που προστατεύεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Exion Body Applicator: Πρόκειται για μια συσκευή που πραγματικά γυρίζει πίσω το χρόνο και μειώνει τη χαλάρωση και το τοπικό λίπος σε όλο το σώμα. Διαθέτει τις ίδιες τεχνολογικές ιδιότητες με το απλικατέρ προσώπου, με την πρόσθετη δυνατότητα ενεργής ψύξης του δέρματος για τη μείωση του τοπικού λίπους στα βαθύτερα στρώματα. Με την εναλλαγή μεταξύ θερμότητας και ψύχους στον λιπώδη ιστό, επιτυγχάνει τη διάσπαση των λιποκυττάρων, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί την παραγωγή υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου και ελαστίνης για μια πλήρη αναζωογόνηση του σώματος.

Βίωσε κι εσύ την ολική μεταμόρφωση της εικόνας σου από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών με το Exion!

Η πλατφόρμα Exion της BTL Aesthetics είναι η τεχνολογία επόμενης γενιάς για τη φροντίδα του δέρματος από την κορυφή έως τα νύχια, προσφέροντας λιγότερο πόνο και δυσφορία, μαζί με ασύγκριτα ανώτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με όλες τις υπάρχουσες τεχνολογίες του είδους της. Αξίζει εδώ να σου αναφέρουμε ότι η BTL Aesthetics έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως κορυφαίος κατασκευαστής ιατρικών συστημάτων παγκοσμίως, φέροντας την επανάσταση στον χώρο των μη επεμβατικών θεραπειών προσώπου και σώματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i