Πώς θα αποκτήσεις όμορφα, juicy χείλη (χωρίς κανένα ενέσιμο)

Το viral TikTok tip μακιγιάζ που θα σε βοηθήσει.

lips Splash News / Ideal Image

Ευτυχώς που υπάρχει το μακιγιάζ και τα ευφυέστατα tips & hacks τόσο των επαγγελματιών makeup artists όσο και των έμπειρων πλέον beauty addicts, που δοκιμάζουν καθημερινά τα πάντα σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ. Αυτά ακριβώς τα μυστικά είναι που μας βοηθούν να "αλλάζουμε" τα χαρακτηριστικά του προσώπου, να τα τονίζουμε με τον τρόπο που θέλουμε, να καμoυφλάρουμε τυχόν ατέλειες που δεν μας αρέσουν, μέχρι και να μεταμορφωνόμαστε εντελώς. Η λύση λοιπόν στα πιο σαρκώδη χείλη, που πολλές γυναίκες αποζητούν, δεν βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στα fillers υαλουρονικού και σε άλλες ενέσιμες θεραπείες - απεναντίας, βρίσκεται σε ένα πανεύκολο hack μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου.

Αυτή είναι η must συνήθεια που θα καθυστερήσει την (πρώιμη) εμφάνιση ρυτίδων στο πρόσωπο

How to - Shadowing techique:

Θα χρειαστείς ένα μολύβι χειλιών και λίγη εξάσκηση στον καθρέφτη, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις την τεχνική του shadowing: πρόκειται για εφαρμογή του μολυβιού με τέτοιον τρόπο στο περίγραμμα των χειλιών που να δημιουργούνται σκιές στις κορυφές και στις γωνίες, με αποτέλεσμα να σχηματίζεται η ψευδαίσθηση των πιο πλούσιων, μεγάλων χειλιών. Φυσικά, το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται με το κραγιόν στην ίδια απόχρωση με το μολύβι, που πρέπει να περαστεί αμέσως μετά, αλλά και ένα διάφανο γκλος που θα χαρίσει την απαραίτητη γυαλάδα και λάμψη - στοιχεία που άλλωστε συντελούν στο ζουμερό εφέ.

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ του φετινού χειμώνα που έχει "κερδίσει" όλες τις fashionistas

Note: Καλό είναι να προτιμήσεις ένα μολύβι στο χρώμα του δέρματος (nude, nude-beige, καφέ), στην απόχρωση που κολακεύει και συμπληρώνει τον τόνο της επιδερμίδας και των χειλιών σου. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα - θυμήσου, δεν πρόκειται ακριβώς για overlining, στο οποίο πρέπει να δίνεται η ίδια προσοχή εξίσου, ώστε να μην δείξει υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i