3 SOS beauty tips για να δείχνεις φρέσκια κάθε πρωί με ελάχιστη προσπάθεια - και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Όμορφη χωρίς μακιγιάζ; Γίνεται!

skin Splash News / Ideal Image

Όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν περιποιημένες και όμορφες κάθε πρωί, ανεξαρτήτως του αν φοράνε ή όχι μακιγιάζ. Ιδανικά, αυτό που θα θέλαμε οι περισσότερες είναι να νιώθουμε αυτοπεποίθηση ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τον πιο όμορφο εαυτό σου, χωρίς να προσπαθήσεις πολύ.

Προϋπόθεση για να ξυπνάς φρέσκια κάθε πρωί είναι η επιδερμίδα αλλά και τα μαλλιά σου να είναι, πρωτίστως, υγιή και να ακτινοβολούν λάμψη. Γι' αυτό λοιπόν...

Η πιο συχνή skincare συνήθεια που μπορεί να σχηματίσει (πρόωρες) ρυτίδες στο πρόσωπο

#1. Μην αμελείς την ενυδάτωση

Καμία επιδερμίδα δεν έδειξε υπέροχη χωρίς τη σωστή και εντατική ενυδάτωση. Ειδικά όσο μεγαλώνουμε, γίνεται ακόμα πιο κρίσιμη η σωστή φροντίδα της. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις μια ενυδατική κρέμα κατάλληλη για τις δικές σου ανάγκες (για παράδειγμα, έξτρα ενυδάτωση αν έχεις ξηρή επιδερμίδα, έλεγχο της λιπαρότητας και σωστή ενυδάτωση για τα λιπαρά δέρματα). Σε αντίθετη περίπτωση, ρισκάρεις να δεις ανεπιθύμητα συμπτώματα στο πρόσωπό σου, όπως αίσθηση τραβήγματος, έντονη ξηρότητα, ακόμα και ξεφλούδισμα.

Μια ιδανική ρουτίνα περιποίησης, που πρέπει όλες να ακολουθούν ιδίως μετά τα 30, είναι ο καθαρισμός, το σέρουμ και η ενυδατική κρέμα ενώ το αντηλιακό δεν πρέπει να παραλείπεται ποτέ, ακόμα και τις πιο συννεφιασμένες μέρες του χειμώνα.

Glass lips: Πώς θα πετύχεις τα λαμπερά, glossy χείλη που είναι η μεγαλύτερη τάση φέτος

#2. Προσοχή στα φρύδια

Τα καλοσχηματισμένα, φροντισμένα και χτενισμένα φρύδια είναι must για μια πιο νεανική εμφάνιση, ενώ αν σου αρέσει να δείχνουν πυκνά και έντονα, τόσο το καλύτερο. Τα fluffy, πλούσια φρύδια "αφαιρούν" χρόνια από το πρόσωπο και σε κάνουν να δείχνεις φρέσκια και όμορφη. Δεν είναι τυχαίο που, συνειρμικά, μάς φέρνουν στο μυαλό ένα νέο και όμορφο κορίτσι πάντα, σωστά; Απόφυγε να τα βγάζεις υπερβολικά, όχι μόνο γιατί τα λεπτά φρύδια δεν είναι πλέον στη μόδα, αλλά και γιατί δίνουν μια άγρια όψη στο πρόσωπο και τείνουν να σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη από την ηλικία σου.

#3. Φοβερά μαλλιά

Έχεις παρατηρήσει ότι όταν τα μαλλιά μας είναι φρεσκολουσμένα (και με περισσότερο όγκο) νιώθουμε πιο όμορφες; Δεν χρειάζεται να έχουμε χτενίσματα κομμωτηρίου για να έχουμε μια πιο νεανική και φρέσκια εμφάνιση - ίσα ίσα, που τα πολύ στιλιζαρισμένα μαλλιά καμιά φορά μας μεγαλώνουν. Την επόμενη φορά, απλά λούσου και στέγνωσέ τα με σεσουάρ για να αποκτήσουν λίγο παραπάνω όγκο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που, όταν έχουμε όμορφα μαλλιά, η αυτοπεποίθησή μας ανεβαίνει στα ύψη: τα μαλλιά είναι η δύναμη κάθε γυναίκας.

Tip: Μπορείς να έχεις υπέροχα μαλλιά κομμωτηρίου μέσα σε 2'. Πώς; Με τα curling bands ή τα ρόλει, που μπορείς να φορέσεις πριν κοιμηθείς σε φρεσκολουσμένα μαλλιά και να ξυπνήσεις με φτιαγμένα μαλλιά στη στιγμή, χωρίς κόπο. Το ίδιο εφέ μπορείς να έχεις ακόμα και με έναν κότσο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i