Τα καλύτερα beauty tips για κάθε ζώδιο

Πώς θα αναδείξεις το πιο γοητευτικό από τα χαρακτηριστικά σου, ακολουθώντας όσα προτείνει η αστρολογία.

beauty tips iStock

Μπορεί να είσαι πεπεισμένη ότι το ζώδιο κάθε ανθρώπου μπορεί να επηρεάσει το χαρακτήρα ή και το στυλ του, ήξερες όμως ότι σύμφωνα με την αστρολογία ακόμα και η εμφάνισή μας επηρεάζεται από την ημερομηνία γέννησής μας; Μάθε ποιο είναι το πιο γοητευτικό στοιχεία κάθε ζωδίου αλλά και πώς θα το αναδείξεις με την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων ομορφιάς.

Κριός

Είναι ένα από τα πιο δυναμικά ζώδια, με έντονη αίσθηση της ανεξαρτησίας αλλά και του στυλ. Σε ό,τι αφορά την ομορφιά, το πιο έντονο χαρακτηριστικό του είναι τα χείλη και τα φρύδια κι εκεί είναι που πρέπει να εστιάσεις στο μακιγιάζ. Ένα κόκκινο κραγιόν είναι must για το beauty case σου, ενώ εάν φροντίσεις να διατηρείς ένα σωστό σχήμα στα φρύδια σου που είναι από τη φύση τους πυκνά και έντονα, δεν χρειάζεται να ασχοληθείς ιδιαίτερα με το μακιγιάζ των ματιών σου, αφού από μόνα τους θα δίνουν στο βλέμμα σου την ένταση που θες.

Ταύρος

Οι γυναίκες Ταύροι είναι συνήθως πολύ φιλόδοξες και αποφασισμένες να πετύχουν. Στο πρόσωπό τους, αυτός ο δυναμισμός εκφράζεται από το συνήθως έντονο πηγούνι, το οποίο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις τετράγωνο και χαρακτηριστικό. Επειδή ο κυρίαρχος πλανήτης τους είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, συνήθως έχουν μια φυσική λάμψη που προέρχεται από την αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους. Γι' αυτό δεν χρειάζονται πολύ μακιγιάζ -αντίθετα, λίγη μάσκαρα κι ένα nude κραγιόν είναι αρκετά για να αναδείξουν την νεανική φρεσκάδα τους.

Δίδυμοι

Ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από αυθορμητισμό και χαρά της ζωής. Αυτό που συνήθως μαγνητίζει κάποιον όταν κοιτάζει έναν Δίδυμο είναι το έντονο βλέμμα του. Μην διστάσεις να τονίσεις ακόμα περισσότερο τα μάτια σου, χρησιμοποιώντας σκιές σε έντονα χρώματα. Αντίθετα, τα χείλη των Διδύμων είναι συνήθως λεπτά, οπότε η καλύτερη επιλογή στα κραγιόν είναι ένα φωτεινό ροζ.

Καρκίνος

Οι γυναίκες καρκίνοι είναι συναισθηματικές και παραμένουν πάντα πιστές σε σχέσεις και τις φιλίες τους. Πολύ συχνά έχουν μάτια σε ασυνήθιστο χρώμα, όπως μπλε ή πράσινο. Γι' αυτό, το βασικό εργαλείο στο μακιγιάζ είναι η μαύρη μάσκαρα που θα δώσει ένταση στο βλέμμα. Για τα βραδινά look σου, δοκίμασε στο smoky eyes που είναι τέλειο για το δικό σου πρόσωπο.

Λέων

Γεμάτες αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, οι γυναίκες που ανήκουν σ' αυτό το ζώδιο δεν χρειάζονται πολλά για να κερδίσουν τα βλέμματα. Δοκίμασε απλά να δώσεις περισσότερη λάμψη στο πρόσωπό σου, εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα highlighter στα ζυγωματικά ή τόλμησε μια ιριδίζουσα σκιά ματιών για να αναδείξεις τη φυσική ομορφιά σου.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i