Pearly makeup | Πώς θα πετύχεις το πιο hot μακιγιάζ της άνοιξης

Όλα τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το εφέ μαργαριταριού στην επιδερμίδα σου.

skin iStock

Τελευταία βλέπουμε όλο και συχνότερα να αναδύεται η τάση του "pearl skin", της λαμπερής δηλαδή επιδερμίδας που ακτινοβολεί από χιλιόμετρα και δείχνει σαν ένα πολύτιμο μαργαριτάρι. Για να πετύχει κανείς το trend, πρέπει να δώσει βάση στην περιποίηση χρησιμοποιώντας, ως επί το πλείστον, προϊόντα με ιριδίζουσες φόρμουλες αλλά και ενυδατικές συνθέσεις, που θα αφήσουν στο δέρμα το επιθυμητό εφέ, αφού χαρίσουν πλήρη υγρασία στον επιδερμιδικό φραγμό.

Το εφέ μαργαριταριού ωστόσο δεν σταματά στο skincare, αφού υπάρχει και σχετικό makeup trend, που δείχνει όπως ακριβώς το φαντάζεσαι: αστραφτερό και shimmery, στις αποχρώσεις του εκρού, λευκού και ασημί ή απαλό crème, αυτή η τάση κάνει το πρόσωπο να δείχνει εξαιρετικά νεανικό.

Το κομψό (και πανεύκολο) χτένισμα που επιλέγουν και οι Γαλλίδες για τις bad hair days τους

Πώς θα το πετύχεις κι εσύ:

Μπορεί να φαίνεται ότι η συγκεκριμένη τάση δεν απαιτεί πολλά προϊόντα μακιγιάζ, όμως τα φαινόμενα απατούν. Για να πετύχεις αυτό το pearly εφέ θα χρειαστεί να δώσεις βάση τόσο στο skin prep όσο και στο μακιγιάζ, ενώ τον πιο σημαντικό ρόλο παίζουν τα προϊόντα που πρέπει να περιέχουν μικροσταγονίδια λάμψης. Έτσι, πρέπει να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου με ιριδίζοντα σέρουμ αλλά και primers και ενυδατικές, πριν περάσεις στα ειδικά strobing προϊόντα, στο foundation με λάμψη αλλά και στις illuminating powders / highlighters. Μέχρι και το ρουζ οφείλει να έχει παράγοντες λάμψης ή να είναι "μεταλλικό" ενώ οι σκιές είναι το πιο εύκολο κομμάτι του trend: μια shimmery silver ή πολύ ανοιχτή ροζ θα κάνει σίγουρα τη δουλειά της, αρκεί να έχει glitter ή να είναι μεταλλική.

Heatless waves: Ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις κυματιστά μαλλιά χωρίς θερμότητα

Δες και το παρακάτω tutorial:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i