Meghan Markle: To αγαπημένο της body oil κατά των ραγάδων δεν κοστίζει πάνω από 15 ευρώ

Το body oil για τις ραγάδες που θα βρεις στα περισσότερα ελληνικά φαρμακεία.

Meghan Markle Splash News / Ideal Image

Μπορεί να νομίζεις ότι οι royals και οι celebrities διαθέτουν τα πιο ακριβά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, όμως αυτό δεν ισχύει απόλυτα και σε όλες τις περιπτώσεις. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που εμπιστεύονται ακόμα και low budget skincare που μπορείς να βρεις ακόμα και στο σούπερ μάρκετ - και η Meghan Markle είναι μία από τις γυναίκες που "ορκίζεται" σε μερικά τέτοια προϊόντα. 

5 body scrubs που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις βελούδινη επιδερμίδα

Ο λόγος για το αγαπημένο της body oil κατά των ραγάδων που στην Ελλάδα μπορείς να βρεις σε κάθε φαρμακείο, ενώ δεν κοστίζει πάνω από 15 ευρώ. Ναι καλά άκουσες, το αγαπημένο της έλαιο σώματος είναι τόσο οικονομικό ενώ είναι σίγουρα value for money, αφού είναι εξαιρετικά ποιοτικό και αποτελεσματικό όχι μόνο ενάντια στις ραγάδες, αλλά και σε ό,τι αφορά τη θρέψη και ενυδάτωση του σώματος. 

Το βούτυρο – κακάο εμποδίζει τις ραγάδες της εγκυμοσύνης;

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, φαίνεται ότι το χρησιμοποιούσε ανελλιπώς τόσο στις δύο εγκυμοσύνες της όσο και μετά από αυτές, για πρόληψη και καταπολέμηση των ραγάδων αλλά και για πλήρη θρέψη και ενυδάτωση του σώματός της. 

Πρόκειται για το PurCellin Oil της Bio Oil, ένα ειδικό έλαιο περιποίησης που βοηθά στη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων και της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος, ενυδατώνοντας συγχρόνως την επιδερμίδα. Λειτουργεί στην ουσία ως ένα αναπλαστικό προϊόν για σημάδια, ραγάδες και ουλές.

body oil
body oil

Η σύνθεσή του αποτελείται από έναν συνδυασμό εναιωρημάτων εκχυλισμάτων φυτών και βιταμινών σε μια βάση ελαίου. Περιέχει επίσης το επαναστατικό συστατικό PurCellin Oil™ που αλλάζει ολόκληρη τη σύσταση της σύνθεσης, με αποτέλεσμα να είναι πιο ελαφριά και καθόλου λιπαρή, διασφαλίζοντας έτσι ότι η αίσθηση που αφήνει στο δέρμα είναι απολύτως ανεκτή, και όχι κολλώδης ή αντιαισθητική.

Δες εδώ τι είναι οι ραγάδες και πώς μπορείς να βελτιώσεις την όψη τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i